Шериф Коваля та ЛАСК Таловєрова залишили єврокубки

І якщо молодівський колектив з самого початку ні на що не претендував, то австрійці ще могли поборотися за Лігу конференцій.
2023 г., 14 грудня, 21:48

У четвер, 14 грудня, відбулися матчі шостого туру групового етапу Ліги Європи, у яких брали участь команди українських футболістів.

У Римі на Стадіо Олімпіко місцева Рома приймала молдавський Шериф із Максимом Ковалем.

У той час, як команда українця вже ні на що не претендувала, навіть на вихід до Ліги конференцій, "джаллороссі" боролися зі Славією за перше місце групи.

Результат цієї зустрічі було вирішено ще за підсумками першого тайму, коли голами відзначилися Ромелу Лукаку та Андреа Белотті. В результаті групового етапу Шериф посів останнє місце групи G, заробивши лише одне очко.

Джерело: Getty Images

Рома - Шериф 3:0
Голи: Лукаку, 11, Белотті, 32, Пізіллі, 90+3.

Очікувані голи (xG): 2,74 - 0,49
Володіння м'ячем: 58% - 42%
Удари: 17 - 5
Удари в площину: 6 - 2
Фоли: 15 - 9

Рома: Свілар - Челік, Крістанте, Льоренте (Паредес, 61) - Карсдорп, Санчеш (Пагано, 61), Бове, Ауар (Ель-Шаараві, 46), Залевські (Манніні, 85) - Лукаку, Белотті (Пізіллі, 72).

Шериф: Коваль - Апостолакіс (Зоурі, 36), Товар, Гарананга - Бадоло (Вардар, 85), Талаль, Рікардіньо, Пауло, Артундуага - Мбекелі, Анкеє (Луваннор, 72).

Попередження: Бове - Талаль.


У паралельному матчі Максим Таловєров вийшов у стартовому складі ЛАСКа, до якого в гості приїхала французька Тулуза.

На відміну від Шерифа, ЛАСК мав шанси на вихід до Ліги конференцій. Для цього потрібно було обігравати Тулузу та сподіватися, що Ліверпуль переможе Уніон.

Однак "мерсисайдці", яким уже нічого не було потрібно, які вийшли резервним складом, програли Уніону. Але австрійці не впоралися і зі своїм завданням, поступившись французам і зайнявши підсумкове четверте місце з трьома очками.

Джерело: Getty Images

ЛАСК - Тулуза 1:2
Голи: Любічич, 61 - Даллінга, 54, Суасо, 83.

Очікувані голи (xG): 1,31 - 1,06
Володіння м'ячем: 53% - 47%
Удари: 16 - 8
Удари в площину: 5 - 5
Фоли: 15 - 10

ЛАСК: Лаваль - Стойкович (Флекер, 71), Цірайс, Андраде, Белло - Любич, Таловєров (Гойгінгер, 79), Хорват - Усор (Гавел, 88), Любічич (Коне, 88), Жуль.

Тулуза: Рестес - Елебі (Кебен, 90+3), Коста, Ніколайсен, Діарра - Доннум, Сьєрро, Кассерес (Скютта, 76), Сіссоко (Магрі, 67) - Пінья (Женро, 67), Даллінга (Суасо, 76).

Попередження: Любічич, Жуль, Хорват - Елебі.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK