Мілан - Ренн 3:0: огляд матчу та результат гри 15.02.2024

Матч-відповідь перетворився практично на формальність.
16 лютого, 00:02
Рубен Лофтус-Чік / Getty Images
Рубен Лофтус-Чік / Getty Images

У четвер, 15 лютого, на Сан-Сіро пройшов перший матч італійсько-французького протистояння 1/16 фіналу Ліги Європи, в якому Мілан приймав Ренн.

Під час першого тайму гості кілька разів створили загрозу воротам Майка Меньяна. Але, за великим рахунком, на цьому все й закінчилося, адже далі "россонері" показали своєму супернику, що в цій дуелі французькому колективу нема на що розраховувати.

Все почалося на 32-й хвилині, коли Рубен Лофтус-Чік ударом головою замкнув подачу з флангу у виконанні Алессандро Флоренці - англійцю ніхто не завадив спокійно пробити по воротах Стіва Манданда.

Джерело: Getty Images

А одразу після перерви команда Стефано Піолі провела ударну п'ятихвилинку, протягом якої питання про переможця матчу було закрито.

Спочатку Лофтус-Чік оформив дубль, знову відзначившись ударом головою. Тео Ернандес подав кутовий, Симон К'єр зачепив головою, з чим впорався воротар, але екс-гравець Челсі опинився першим на добиванні.

А через кілька хвилин Ернандес відібрав м'яч у суперника, вигравши верхову боротьбу. Потім було перепасування з Рафаелем Леау, який ударом у дотик вразив дальній кут.

Джерело: Getty Images

Далі Мілан грав уже за рахунком, не дозволивши Ренну забити бодай один гол. За тиждень команди зустрінуться у Франції, де італійці намагатимуться не упустити те, що у них практично в кишені, а саме 1/8 фіналу.

Читайте також: Феєнорд та Рома не змогли визначити переможця у першому матчі плей-оф Ліги Європи

Статистика матчу Мілан - Ренн 1/16 фіналу Ліги Європи

Мілан - Ренн 3:0
Голи: Лофтус-Чік, 32, 48, Леау, 53.

Очікувані голи (xG): 2,37 - 0,71
Володіння м'ячем: 58% - 42%
Удари: 19 - 12
Удари в площину: 7 - 4
Фоли: 8 - 9

Мілан: Меньян - Флоренці (Терраччано, 75), К'єр (Тіау, 62), Габбія, Ернандес - Муса, Рейндерс, Пулішич (Адлі, 81), Лофтус-Чік (Беннасер, 75), Леау (Окафор, 62) - Жиру.

Ренн: Манданда - Г. Дуе (Сейду, 67), Омарі, Теат, Трюффер (Нагіда, 75) - Буріжо, Сантамарія, Матусіва (Бла, 75), Д. Дуе (Салах, 75) - Калімуендо (Гуїрі, 67), Тер'є.

Попередження: Нагіда.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Мілан Ренн

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK