Аталанта - Баєр: Огляд та результат матчу фіналу Ліги Європи 22.05.2024

Адемола Лукман влаштував театр одного актора, оформивши хет-трик.
22 травня, 23:56
Аталанта / Getty Images
Аталанта / Getty Images

В рамках фіналу Ліги Європи Аталанта зустрічається з Баєром.

Леверкузенці погано почали зустріч, допускаючи багато помилок і браку в передачах, а бергамаски навпаки показали свою велику мотивацію перемогти в цьому матчі і нанести Баєру першу поразку в сезоні та незважаючи на не супер високий рівень гри скористались усіма своїми шансами.

Вже на 12-ій хвилині Адемола Лукман неочікувано відкрив рахунок після невдалої гри колектива Хабі Алонсо в обороні. Не пройшло і 15 хвилин, як нігерієць оформив дубль ударом з дальньої дистанції.

"Фармацевти" в першому таймі так і ен змогли оговтатись, хоча у Алекса Грімальдо був непоганий шанс відквитати хоча б один гол, але він ним не скористався.

У другому таймі ситуація трохи змінилася. Байєр діяв впевненіше, але не вистачало останнього пасу, останнього удару, який зміг би перевернути ситуацію на полі повністю.

Аталанта більшу частину другого тайму тягнула час, діяла на контратаках, але довела рахунок до розгромного.  Сталося це якраз в одній із контратак. Адемола Лукман забив і втретє, оформивши хет-трик.

Таким чином, «богині» вдалося те, що здавалося неможливим, а саме перемогти Байєр у цьому сезоні та перервати його 50-матчеву безпрограшну серію.

Статистика матчу фіналу Ліги Європи Аталанта - Баєр

Аталанта - Баєр 3:0

Голи: Лукман, 12, 26, 75

xG: 0.77 - 0.65
Удари: 9 - 9
Удари в площину воріт: 7 - 3
Володіння м'ячем: 43% - 57%

Аталанта: Муссо — Джимсіті, Гін, Колашинац (Скальвіні, 46) — Дзаппакоста (Гатебур, 84), Едерсон, Копмейнерс, Руджері (Толой, 90) — Де Кетеларе (Пашалич, 56), Скамакка (Туре, 83), Лукман

Баєр Леверкузен: Коварж — Станішич (Боніфас, 46), Та, Тапсоба — Фрімпонг (Телла, 81), Джака, Паласіос (Гложек, 69), Інкап'є — Вірц (Шик, 80), Грімальдо Гарсія (Андріх, 69) — Адлі

Попередження: Джимсіті, Скамакка, Дзаппакоста, Копмейнерс — Вірц, Тапсоба, Андріх

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Баєр Аталанта

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK