Тренер Вікторії оцінив гру Кривбаса у кваліфікації Ліги Європи: З ними дуже складно грати

Мирослав Коубек задоволений грою своєї команди у першому матчі проти Кривбасу.
9 серпня, 12:15
Мирослав Коубек / Getty Images
Мирослав Коубек / Getty Images

Криворізький Кривбас мінімально поступився чеській Вікторії у кваліфікаційному раунді Ліги Європи. Підопічні Юрія Вернидуба виграли першу половину зустрічі, але програли матч (1:2).

Читайте також: Кривбас програв Вікторії в першому матчі Ліги Європи

Наставник Вікторії Мирослав Коубек підбив підсумки гри, похваливши команду з Кривого Рогу:

"Перший тайм вийшов провальним для нас. Знали те, що Кривбас – якісний суперник із сильними гравцями. У першому таймі ми не впоралися: було дуже багато моментів біля наших воріт. Треба було зробити зміни в обороні, щоб не пропустити ще більше голів. Наші заміни спрацювали – ми забили швидкий гол. У нас була фізична перевага протягом усього матчу.

Наш пресинг давав результат, і це дуже добре. У другому таймі ми не пропустили, чому дуже раді. Зазначу воротаря Тврдоня. Це його перший матч, і він дуже добре впорався. Сподіваюся, це стане початком для нього. Також можу відзначити всю нашу команду, перемога цілком заслужена. Але скажу хороші слова і на адресу Кривбасу, з якою дуже складно грати, вони себе дуже покажуть", - цитує фахівця офіційний сайт Кривбаса.

Нагадаємо, матч-відповідь проти Вікторії Кривбас зіграє вже наступного четверга, 15 серпня. Стартовий свисток зустрічі прозвучить о 20:00 за київським часом.

 

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Ліга Європи

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK