Порту - Манчестер Юнайтед 3:3: огляд матчу та результат гри 03.10.2024

Вдруге поспіль манкуніанці завершували зустріч без Бруно Фернандеша.
Сьогодні, 00:24
Гаррі Магвайр / Getty Images
Гаррі Магвайр / Getty Images

Найвеселіший матч другого туру основної частини Ліги Європи пройшов у Португалії на Драгау, де Порту приймав Манчестер Юнайтед.

Дуже швидко гості не тільки вийшли вперед, а й створили комфортну перевагу. І що більш дивно, в обох голах взяв участь Маркус Решфорд (на пару з Діогу Коштою).

Спочатку англієць змістився в центр і пробив у ближній кут. М'яч від ноги воротаря закотився у ворота. А потім вінгер допоміг відзначитися Расмусу Гойлунду, який із гострого кута пробив Кошту. 

Але так само швидко МЮ примудрився дозволити "драконам" відігратися: Пепе виявився першим на добиванні після сейва Андре Онана, а Саму Омородіон переграв Маттейса де Лігта у верховій боротьбі.

А на старті другого тайму все той самий Омородіон оформив дубль, після якого господарі поля віддали м'яч супернику і відійшли в оборону, часом дуже небезпечно вибігаючи в контратаки.

Джерело: Getty Images

Юнайтед тим часом здавався безнадійним, усе звалювалося на навіси в нікуди та дальні удари, які не досягали своєї мети.

Зате своєї мети досяг Бруно Фернандеш, який вирішив замкнути подачу не головою, а високо піднятою ногою. Паралельним курсом летів захисник - гравці зіткнулися. У підсумку суддя показав капітану гостей другу жовту картку і вилучив того з поля.

Але навіть у меншості "червоні дияволи" зуміли врятуватися. У доданий час Крістіан Еріксен виконав кутовий, а Гаррі Магвайр ударом головою замкнув подачу і приніс своїй команді нічийний результат.

Після двох турів Ліги Європи команди йдуть поруч: Манчестер Юнайтед посідає 21-шу сходинку, маючи два очки, а Порту - 21-шу з одним балом в активі.

Читайте також: Довбик не зумів врятувати Рому від несподіваної поразки Ельфсборгу

Статистика матчу Порту - Манчестер Юнайтед другого туру основної частини Ліги Європи

Порту - Манчестер Юнайтед 3:3
Голи: Пепе, 27, Омородіон, 34, 50 - Решфорд, 7, Гойлунд, 20.

Очікувані голи (xG): 2.57 - 2.03
Володіння м'ячем: 46% - 54%
Удари: 15 - 29
Удари в площину: 7 - 9
Фоли: 7 - 7

Порту: Кошта - Маріу (Гюль, 77), Педру, Перес, Моура - Ніко, Еустакіо (Вієйра, 77), Варела (Намасо, 90+2) - Пепе (М. Фернандеш, 62), Омородіон (Груїч, 77), Галено.

Манчестер Юнайтед: Онана - Мазрауї, де Лігт (Еванс, 78), Мартінес (Магвайр, 78), Далот - Каземіро, Еріксен, Діалло (Антоні, 68), Б. Фернандеш, Решфорд (Гарначо, 46) - Гойлунд (Зіркзе, 68).

Попередження: Омородіон - Б. Фернандеш.

Вилучення: Б. Фернандеш, 81 (Манчестер Юнайтед, друга жовта картка).

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Порту Манчестер Юнайтед

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK