Ласкаво просимо до Стамбула: фанати Фенербахче атакували фанатів Манчестер Юнайтед

Англійці отримали "теплий" прийом напередодні матчу Ліги Європи.
Сьогодні, 14:59
Манчестер Юнайтед / Getty Images
Манчестер Юнайтед / Getty Images

У четвер, 24 жовтня, у Стамбулі відбудеться матч третього туру основної частини Ліги Європи між Фенербахче і Манчестер Юнайтед.

Ця зустріч обіцяла бути спекотною, адже в складі "жовтих канарок" виступають екс-манкуніанці Фред і Соф'ян Амрабат, ще й під керівництвом Жозе Моурінью, який провів на Олд Траффорд трохи більше двох років.

Але турецькі фанати вирішили, що такого накалу пристрастей буде замало, а тому вони атакували англійців, які прилетіли до Туреччини на цей поєдинок.

Читайте також: Зірка Манчестер Юнайтед попросив клуб продати його

В одному з постів в Instagram група турецьких хуліганів поділилася фотографією, на якій вони стоять на вулиці, дехто на мотоциклах, із підписом: "Перший удар у бійці... Манчестер тепер дійсно ЧЕРВОНИЙ : )".

"Близько 50 із них накинулися на нас (групу з п'яти осіб). Один хлопець ішов за мною вулицею і робив вигляд, що допомагає, а потім ударив мене в щелепу", - цитує одного з фанатів МЮ StrettyNews.

Окремо повідомляється про інцидент, коли 20 фанатів Фенербахче накинулися на меншу групу "червоних дияволів", кидаючи в їхній бік пляшки і бажаючи спровокувати нові заворушення.

Буйство турецьких фанатів не є чимось незвичайним. Нагадаємо, що в березні цього року футболісти Фенербахче влаштували бійку з фанатами Трабзонспора, які вибігли на футбольне поле відразу після фінального свистка.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK