Алієв: Багато людей писали, що змінили думку про мене – але мені все одно

Олександр Алієв розповів, як у деяких українців щодо нього змінилася думка.
2022 г., 21 червня, 19:59
Олександр Алієв / https://www.youtube.com/c/profootballdigital
Олександр Алієв / https://www.youtube.com/c/profootballdigital

Колишній гравець київського Динамо та збірної України Олександр Алієв через кілька днів після того, як Росія вторглася на територію України, записався до тероборони Києва.

З того часу він сказав пару "ласкових" на адресу кількох персонажів, включаючи президента сусідньої держави та колишнього партнера зі збірної Анатолія Тимощука. У деяких українців змінилася думка про Алієва, про що він розповів в інтерв'ю для YouTube-каналу ПРОФУТБОЛ Digital.

"Дуже багато було, в Instagram писали, дуже багато писали: "Я змінив свою думку". Знаєш, я така людина, я не звертаю на це уваги - мені все одно. Я пішов у тероборону не для того, щоб показати, що я ось такий ось і про мене поміняли думку. Мені все одно на чиюсь думку. Я такий, який я є".

"Мені ж ніхто не казав, щоб я робив так, і я це робив. Я зробив це усвідомлено. Так, десь я помилявся, десь робив неправильно, але я такий, який я є. А багато хто писав: "Вибачаюсь , я був неправий". Хлопців, я не міг не піти (в тероборону). Я сюди пішов, тому що я тут живу 23 роки. Як я можу просто взяти і поїхати?".

Читайте також: ФІФА дозволила легіонерам в Україні та Росії "заморозити" контракти до червня 2023 року

"Хтось писав, що я залишився, тому що у мене грошей немає. Так є у мене гроші, є куди поїхати. Але я не можу поїхати. У мене тут квартира, друзі – все. Я не мав права звідси їхати. Я такий, який я є, чого мені боятися? У мене є двоє дітей і це найголовніше. От і все".

Наразі Алієв перебуває у підрозділі "Привид", як він сам заявив.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK