Селезньов: Мені до д*пи рекорд, в Україні йде війна

Українець розповів про своє майбутнє та настрій стати найкращим бомбардиром в історії українського чемпіонату.
2022 г., 23 червня, 12:37
Євген Селезньов / ФК Минай
Євген Селезньов / ФК Минай

У минулому форвард Міная Євген Селезньов неодноразово зізнавався, що єдине, що досі тримає його у футболі, це бажання побити рекорд результативності УПЛ.

Однак в інтерв'ю для телеканалів Футбол 1/2/3 він заявив, що в його голові немає місця думкам про рекорд, поки в Україні триває війна.

"Цього року мені буде 37, але я ще хочу пограти і передати молоді свій досвід. По рекорду я більше говорити не хочу, мені він до д*пи. В Україні йде війна, і не час думати про це. Зараз є важливіші питання".

"Сподіваюся, тренер розраховує на мене. Я спілкувався з Володимиром Богдановичем (Шаран). Між нами гарне спілкування, і я всім задоволений. Так, зараз я не в дуже добрій формі. Коли почалася війна, то думки були далеко не про футбол. Був шок".

Читайте також: Зінченко закликав приєднатися до збору коштів на Байрактари для української армії

Українець також сказав, що хоче продовжувати грати. А коли настане час завершувати кар'єру, він буде першим, хто це зрозуміє.

"Я ще не награвся у футбол. Це головне. Я хочу продовжувати. Справа не у віці, а у відчуттях. Якщо тримати себе у формі, то можна грати. Якщо я відчую, що більше не можу, то сам у цьому чесно зізнаюся" .

Нагадаємо, що Селезньов посідає третє місце у рейтингу найкращих бомбардирів в історії чемпіонату України. На його рахунку 117 голів. Рекорд належить екс-нападнику київського Динамо Максиму Шацьких, який забив 124 голи.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK