Жіноча збірна України обіграла суперниць із Угорщини у матчі кваліфікації ЧС-2023

Українські футболістки здобули переконливу перемогу.
2022 г., 28 червня, 23:55
Жіноча збірна України / УАФ
Жіноча збірна України / УАФ

У вівторок, 28 червня, у польському місті Ряшів у рамках групового етапу кваліфікації чемпіонату світу 2023 року жіноча збірна України зустрічалася із суперницями з Угорщини. Матч завершився впевненою перемогою українок із рахунком 2:0.

Чотири дні тому Україна програла Шотландії з рахунком 0:4, через що, на жаль, втратила всі шанси на вихід навіть у плей-офф. А тому матчі, що залишилися, вже не мають жодного турнірного значення.

Але це не означає, що їх треба програвати, що наші футболістки довели вже на 27-й хвилині, коли Дар'я Кравець замкнула подачу з кутового.

У другому таймі українки продовжили володіти ініціативою, але другий м'яч, який поставив крапку в цій зустрічі, прийшов лише наприкінці - Ольга Овдійчук реалізувала вихід віч-на-віч із воротарем.

Після шести турів Україна посідає четверте місце у групі, маючи в активі 7 очок. У наступному матчі українки зустрінуться з аутсайдером групи – Фарерськими островами, які не набрали жодного очка.

Україна — Угорщина 2:0
Голи: Кравець, 27, Овдійчук, 90.

Україна: Самсон - Корсун, (Подольська, 60), Кравець, Шматко - Романенко, Хімич, (Апанащенко, 74), Петрик, Кравчук, (Куніна, 60), Козлова, (Овдійчук, 84) - Гірин, Глущенко, (Панцулая, 75).

Угорщина: Біро - Попп, (Немет, 55), Тураньї, Ковач, Сабо - Чісар, (Нодь, 67), Феньвеші, Зеллер, (Чаньї, 81), Ваго - Чікі, Загор, (Папой, 55).

Попередження: Шматко, Кравчук — Немет, Тураньї.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK