Зорю залишили відразу п'ять гравців, але команда отримає посилення

У всій п'ятірки закінчилися контракти, які не були продовжені.
2022 г., 30 червня, 16:05
Віталій Вернидуб / ФК Заря
Віталій Вернидуб / ФК Заря

Втрата луганської Зорею цілої групи гравців у міжсезоння стала останніми роками вже чимось звичайним. Не стало винятком і нинішнє літо.

Як повідомляє фанатський сайт "чорно-білих", посилаючись на інтерв'ю генерального директора клубу Станіслава Оганова , команду у статусі вільних агентів залишили одразу п'ять футболістів: Віталій Вернидуб, Дмитро Хомченовський, Артем Громов, Денис Фаворов та Владислав Ємець.

"Деякі хлопці, у яких закінчилися контракти, вирішили спробувати себе в інших клубах. Ми дякуємо їм за час, який вони провели у Зорі та бажаємо успіхів у майбутньому".

Раніше повідомлялося про те, що Фаворов піде у Ворсклу , яку очолив Віктор Скрипник.

Денис Фаворов
Денис Фаворов

Оганов назвав список гравців, які на даний момент знаходяться в клубі і готуються до нового сезону. У цьому списку були відсутні імена з вищезгаданої п'ятірки.

Він також заявив, що незабаром до решти підтягнуться Шахаб, Денис Янаков, Арсеній Батагов із СК Дніпро-1 та Дмитро Мішнєв із Маріуполя, а на перегляді перебуває бразилець Матеус. Також Оганов запевнив, що в Зорю приїжджатиму й інші футболісти на перегляд.

А ось щодо Жуніньо, Гільєрме та Овусу питання залишається відкритим. Можливо, гравці скористаються правом наданим ФІФА, і заморозять їхні контракти з "чорно-білими" до червня 2023 року, завдяки чому зможуть ще рік грати за інші клуби.

Нагадаємо, що луганці отримали нового головного тренера - ним став нідерландець Патрік ван Леувен, який раніше працював у Маккабі Тель-Авів, а також в академії донецького Шахтаря.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK