Гравець Зорі Крістіан: Я вірю, що український народ дуже сильний, а Україна – велика країна

Хавбек поділився своїми спогадами з початку війни, а також висловив сподівання, що незабаром вона закінчиться.
2022 г., 12 липня, 21:30
Крістіан / ФК Заря
Крістіан / ФК Заря

Півзахисник луганської Зорі Крістіан став одним із небагатьох легіонерів, хто не побоявся повернутися до розташування українського клубу. Нещодавно він пояснив своє рішення тим, що любить Україну.

В інтерв'ю для клубного YouTube-каналу бразилець розповів, як він намагався вибратися з території України під час російського вторгнення.

"Я дуже вдячний уболівальникам за любов, я радий бути тут. Зоря - велика команда, вона одна з найбільших, за які я коли-небудь грав. Сподіваюся, нам вдасться досягти нових висот".

"Я був у Запоріжжі, коли все почалося. Ми сіли на потяг до Львова. Приїхавши туди, ми пройшли пішки 70 кілометрів до кордону з Польщею. Ми не змогли пройти, тому нам довелося повертатися – було так багато машин – тож ми йшли пішки. Після нас підвезли автобусом, а потім хтось із Бразилії прислав за нами фургон".

"Коли я приїхав в Україну, мені дуже сподобалася культура країни. Люди дуже ввічливі, а державна система, на мій погляд, працює дуже добре. До війни там було безпечно жити. Ще я люблю українську кухню, яка схожа на бразильську, тож я дуже швидко адаптувався”.

"Я вірю, що український народ дуже сильний, а Україна – велика країна. Я сподіваюся, що ця війна скоро закінчиться і все знову буде добре".

Нагадаємо, що нещодавно "чорно-білі" провели свою першу гру з моменту початку війни - у Варшаві команда Патріка ван Леувена зазнала мінімальної поразки від Легії.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK