Зоря повністю погасила заборгованість по зарплаті перед футболістами

У луганському клубі прояснилося фінансове становище.
2022 г., 18 липня, 20:21
Євгеній Гєллєр / https://www.epravda.com.ua/
Євгеній Гєллєр / https://www.epravda.com.ua/

Довгий час було невідомо те, якою є ситуація із зарплатами в луганській Зорі. Повідомлялося, що з початку війни з Росією гравці не отримували зарплату, а клуб може взагалі припинити своє існування.

За інформацією журналіста Ігоря Бурбаса, яку він озвучив у ЧИСТИЙ ПІДКАсТ, з недавнього часу футболісти почали отримувати зарплату у повному обсязі. При цьому також було закрито всі заборгованості.

"Останню зарплату гравці отримали за січень, за лютий її не було. Після розмови Гєллєра з командою всім прийшла смс-ка - зарплата прийшла за лютий у повному обсязі", - заявив Бурбас.

"Березень, квітень, травень, червень, коли команда, по суті, не грала, не тренувалася - всім виплатили половину зарплати. Він (Гєллєр) сказав: "Хлопці, з 28 червня у вас відновилися тренування - у вас відновилася повноцінна зарплата". Тобто з нового сезону жодних скорочень у зарплаті не буде”.

Нагадаємо, що раніше Євгеній Гєллєр дав інтерв'ю, в якому обговорив цілі команди на сезон, розповів про нового головного тренера та правила ФІФА, через яке багато українських клубів втратили іноземних гравців та гроші.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK