Мудрик: Присвячую гол усім захисникам України, адже вони заслуговують на це як ніхто інший

Гравець Шахтаря поділився думками про матч із Аяксом.
2022 г., 27 липня, 17:32
Мудрик відзначився у матчі з Аяксом / ФК Шахтер Донецк
Мудрик відзначився у матчі з Аяксом / ФК Шахтер Донецк

Вінгер Шахтаря Михайло Мудрик прокоментував товариський матч із Аяксом, у якому йому вдалося відкрити рахунок, проте все ж донецька команда не змогла втримати перевагу й поступилася 1:3.

"Дуже гарний суперник. Хотілося б більше подібних матчів, адже завжди приємно грати на таких стадіонах. Коли приходить багато вболівальників, це мотивує грати краще. Аякс добре грає з м'ячем, команда на хорошому рівні. У таких матчах важко відбирати м'яч, потрібно особливо його цінувати.

Вважаю, виконати установку на гру вдалося. Зрозуміло, іноді не все було добре. Але головна ідея нам вдалася - швидкий перехід із оборони в атаку.

Завжди виходжу на матчі з думками про гол. Знаю, що це йде на користь команді й ми будемо ближчими до того, щоб виграти. Довго не думав, що треба забити, а просто робив свою роботу.

Читайте також: Мудрик відзначився вогненним голом у матчі з Аяксом, протягнувши м'яч зі своєї половини поля

Присвячую гол усім захисникам України, адже вони заслуговують на це як ніхто інший. Якщо мій гол і ця гра викликала у наших захисників та всіх українців позитивні емоції, то ми робимо все правильно та на вірному шляху. Також присвячую гол своїм батькам, яких давно не бачив, та улюбленому коту.

Я грав із "Миколаєвом" на спині, але хочу сказати, що зараз маю одну асоціацію: за кожне місто переживаєш, чи то Київ, Миколаїв чи Одеса. Це все - Україна та наші люди.

Насамперед отримані кошти ми зможемо направити нашим захисникам. Також, повторюся, важливо дарувати позитивні емоції нашим людям", - наводить слова Мудрика офіційний сайт Шахтаря.

Нагадаємо, що на ISPORT доступне відео голів та огляд матчу Аякс - Шахтар (3:1).


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK