Президент Динамо поділився очікуваннями від благодійного матчу проти Евертона

Игорь Суркис верит, что в поединке против "ирисок" будет собрана рекордная сумма.
2022 г., 29 липня, 18:46
Ігор Суркіс / FC Dynamo Kyiv
Ігор Суркіс / FC Dynamo Kyiv

Президент київського Динамо Ігор Суркіс висловився про майбутній матч "біло-синіх" проти мерсисайдського Евертона.

За словами функціонера, ймовірно, у цьому матчі буде зібрано найбільшу суму за всі благодійні матчі киян.

Читайте також: Евертон - Динамо: відео онлайн-трансляція благодійного матчу

Підтримка дуже важлива перш за все для наших громадян, які покинули країну. Вони палко підтримують команду. Сльози на очах, плакати з різними містами, які були зруйновані… немає слів, як їх назвати. Мирне населення, дітки травмовані психологічно, хтось попав під бомбардування. Ці люди приходять на стадіон, у них в очах і сльози, і радість.

Вони бачать, що країна живе. Хлопці все роблять для того, щоб їх підтримати. Фотосесії після матчів, приїжджають біженці та роблять різні подарунки. Всі розуміють, наскільки важливо підтримати також хлопців-футболістів. Так, вони могли б взяти зброю і йти воювати. Але, перш за все, вони повинні отакими матчами, як з «Фенербахче», показувати, що вони теж на своєму фронті, дарують країні маленькі, але хвилини радості. Мені здається так.

Думаю, сьогодні цей матч збере таку кількість грошей, яка не була зібрана за всі благодійні матчі до цього.

Ці гроші напряму йдуть до нашого Посольства та Міністерства соціальної політики. Ми будемо знати результати після матчу або на наступний день. Важливо підтримати наших земляків. «Динамо» повинне це робити. Ми пройшли в наступний раунд Ліги чемпіонів, дуже сподіваюся, що це не останній наш двобій, - заявив Суркіс в інтерв'ю ЦиганикLive.

Варто відзначити, що на даний момент найбільшу суму за один матч було зібрано під час поєдинку Динамо - Борусія Дортмунд. Тоді вдалося заробити на благодійність понад пів мільйона євро


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK