Setanta не показує матч Зорі у першому турі УПЛ

Єдиний телепул не такий і єдиний?
2022 г., 23 серпня, 15:35
УАФ
УАФ

Українська Прем'єр-Ліга повернулася після тривалої перерви і одразу розпочала зі скандалу.

Перед стартом сезону-2022/23 організація оголосила про створення єдиного телепулу в кооперації з медіахолдингом Setanta Sports.

Планувалося, що всі 240 матчів українського чемпіонату будуть показані на OTT-сервісі компанії, але вже першого ж дня все пішло не за планом.

Напередодні 1+1 Media Group оголосила, що планує показувати домашні матчі за участю Динамо, Дніпра-1, Зорі та Металіста на телеканалі 2+2 та своїх платформах.

До останнього залишалося невідомим, що ж тоді з Setanta? Як показав матч Зорі та Ворскли, ситуація зараз така, що, як мінімум, один із матчів чемпіонату не буде показаний у рамках єдиного телепулу.

За повідомленнями різних ЗМІ, знімальна група медіахолдингу Setanta Sports приїхала до Ужгорода, як і знімальна група 1+1 Media Group, але за годину до матчу перші почали завантажувати техніку в машину та поїхали назад.

Техпідтримка OTT-платформи Setanta пояснила своє бачення ситуації у коментарі до сайту Football.Ua.

"Голова Прем'єр Ліги України виступив з офіційною заявою про те, що існуванню єдиного телепулу нічого не загрожує. Setanta Sports у співпраці з Прем'єр Лігою викупила права на трансляцію всіх 240 матчів, відповідно і ми, і Українська Прем'єр Ліга будемо діяти згідно зі статутом та договором Але, на жаль, цей матч ми транслювати не можемо".

КЛЮЧОВІ СЛОВА: футбол Україна УПЛ

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK