Зоря на останніх хвилинах вирвала непросту вольову перемогу у Львова

Навіть скасований гол не завадив підопічним Патріка ван Леувена здобути три очки.
2022 г., 27 серпня, 15:40
Львів - Зоря / УПЛ
Львів - Зоря / УПЛ

У суботу, 27 серпня, відбувся другий тур УПЛ, у якому луганська Зоря гостювала у Львова. Зустріч завершилася тяжкою вольовою перемогою гостей з рахунком 3:2.

Це був матч, у якому команди швидко відповідали на голи одна одної, а також став бенефісом гравців, які виходили на заміну.

Вже на 8-й хвилині Роман Вантух вивів Зорю вперед, але через чотири хвилини Віталій Бойко зрівняв рахунок, з яким команди і пішли на перерву.

Майже відразу після 15-хвилинного відпочинку Бойко знову відзначився, цього разу гольовою передачею на Назарія Нича. Але й цього разу команда, що відставала, швидко відігралася - це Дмитро Мішньов, який провів на полі всього кілька хвилин, відновив паритет.

Команди довгий час не могли визначити переможця, і здавалося, що нічийний результат стане підсумковим. Однак під кінець поєдинку Денис Нагнойний замкнув передачу на дальній штанзі. Втім, арбітр мав свою думку - чистий гол було скасовано.

І все ж таки саме луганчани вирвали перемогу. Усього хвилина їм знадобилася, щоб прийти до тями після скасування взяття воріт і знову повторити свій успіх. У цьому випадку Нагнойний став автором асиста на Даниїла Алефіренка, який провів на полі буквально одну хвилину.

"Чорно-білі" здобули три очки і наразі очолюють таблицю чемпіонату України. У наступному турі на команду Патріка ван Леувена чекає протистояння з київським Динамо, а Львів вирушить у гості до Кривбасу.

Львів - Зоря 2:3
Голи: Бойко, 12, Нич, 49 - Вантух, 8, Мишньов, 58, Алефіренко, 90.

Львів: Ильющенков - Бусько (Вовкун, 84), Якимів, Муравський, Мільченко - Грисьо (Михайлів, 84), Бойко, Васільєв, Шишка (Крушинський, 66) - Бугай (Мишенко, 59), Нич (Ременяк, 66).

Зоря: Мацапура - Данченко, Імереков, Батагов, Вантух (Снурніцин, 78) - Крістіан, Булеца (Нагнойний, 78), Назарина, Чурко (Бражко, 89), Сміян (Мишньов, 46) - Русин (Алефіренко, 89).

Попередження: Муравський, Мільченко, Михайлів - Назарина, Імереков, Крістіан.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK