Сенсація у першому ж матчі туру: хет-трик Таллеса допоміг Руху обіграти Зорю

Голи бразильця дозволили львів'янам завоювати свої перші очки у сезоні.
2022 г., 9 вересня, 19:09
Рух - Зоря / ФК Заря
Рух - Зоря / ФК Заря

У п'ятницю, 9 вересня, у Львові програму четвертого туру УПЛ відкривали аутсайдер чемпіонату львівський Рух та лідер луганська Зоря. Попри всі прогнози перемогу святкували саме господарі поля з рахунком 3:1.

Наприкінці першого тайму Марко Сапуга наважився на удар з-за меж штрафного майданчика. Дмитро Мацапура впорався з цим пострілом, але він відбив його перед собою, а на добивання першим встиг Таллес, який і відкрив рахунок матчу.

На старті другої половини суддя призначив 11-метрового у ворота луганчан за фол Мацапури. Таллес із "точки" був точним - 2:0.

Читайте також: З Трубіним, Сиротою та Сіканом: Ротань назвав склад збірної України U-21 на матчі зі Словаччиною

Незабаром настала черга "чорно-білих" святкувати гол. Крістіан з флангу виконав подачу до штрафного майданчика, де Назарій Русин точним ударом головою скоротив відставання в рахунку.

Здавалося, що в той момент Зоря почне свій камбек, але проти цього висловився все той же Таллес, якому лише через сім хвилин вдався шикарний обвідний удар з лінії штрафного майданчика.

Таким чином, Рух здобув свої перші очки в сезоні, піднявшись зі дна таблиці на дев'яте місце. Зоря ж уперше допустила втрату очок, до цього вигравши усі три матчі.

Рух - Зоря 3:1
Голи: Таллес, 41, 49 (пен.), 62 - Русин, 55.

Рух: Паньків - Роман, Дідик, Слюсар, Лях - Сапуга (Довгий, 89), Федорчук, Климчук, Таллес (Притула, 77), Соломон-Отабор (Мисик, 90) - Карабін (Бойчук, 59).

Зоря: Мацапура - Данченко (Алефіренко, 84), Імереков, Батагов, Сміян - Крістіан, Чурко (Міхайленко, 84), Назарина, Булеца (Бражко, 46), Нагнойний (Луньов, 59) - Русин.

Попередження: Дидик, Слюсар - Імереков, Назарина, Бражко, Мацапура.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK