Трубін: Матчі за збірну України не можуть бути неважливими

Українець у передчутті ігор за національну команду.
2022 г., 19 вересня, 10:45
Анатолія Трубін / УАФ
Анатолія Трубін / УАФ

Голкіпер збірної України Анатолій Трубін поділився подробицями підготовки команди до матчів Ліги націй.

За словами футболіста, всі в колективи усвідомлюють важливість майбутніх ігор.

"У деяких хлопців були матчі: у динамівців, у Дніпра-1, і їм потрібно було трохи більше часу на відновлення. Але вже вчора і сьогодні були дуже хороші, інтенсивні тренування. Готуємось до Шотландії. Зараз легше, бо сезон стартував і все набрали кондиції, тому я вважаю, що всі добре готуються і все буде добре, звичайно, коли приїжджаєш до збірної – це завжди радість, щастя, тому що ти граєш за свою країну на міжнародному рівні, тому завжди з позитивними емоціями приїжджаєш сюди. полем, так і на полі дружня атмосфера. Усі підтримують одне одного. Це ключ до успіху.

Читайте також: "Кожна гра - це виклик": Мудрик - про матчі збірної України

Трубін поділився очікуваннями від гри із Шотландією.

"Мені подобається цей стадіон у Глазго, ця атмосфера. Я і тоді відчув уболівальників. Розумію, що таке шотландці, тому що ми грали проти Селтіка, і там був один гостьовий сектор, але їх було дуже добре чути. Я вважаю, що в плані атмосфери це те, що хоче відчувати футболіст: підтримку, може, якийсь тиск. Ти приїжджаєш до збірної і завжди хочеш грати. Як можна сказати ні? Звичайно, хочеться грати, але треба доводити на тренуванні, працювати і потім тренер вирішуватиме, хто гратиме".

Читайте також: Соболь виступив із заявою щодо не приїзду до складу збірної України

Анатолій також побажав Георгію Бущану скоріше відновитись від травми.

"Хочу також побажати якнайшвидшого оновлення Жоре Бущану. І конкуренція буде ще більшою, ще кращою. Це буде тільки плюс для збірної та всіх. Матчі за збірну України не можуть бути неважливими. Кожен матч важливий, і потрібно грати лише на перемогу", - зазначив він. 

Нагадаємо, що у вересні збірна України зіграє у Лізі націй двічі проти Шотландії (21 та 27 вересня) та на виїзді з Вірменією (24 вересня).

На даний момент українська національна команда після трьох зіграних матчів із сімома очками очолює турнірну таблицю групи 1 Дивізіону B Ліги націй, випереджаючи шотландців на один бал.

Источник: УАФ

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK