Петраков: Вірменія потрапила під каток збірної України

Наставник "жовто-синіх" висловився про тріумф у недавньому матчі.
2022 г., 24 вересня, 19:22
Олександр Петраков / Getty Images
Олександр Петраков / Getty Images

Головний тренер збірної України Олександр Петраков прокоментував розгром Вірменії (5:0) у рамках Ліги націй.

"Футбол буває дуже жорстоким. Я був у такому становищі, в якому зараз перебуває головний тренер збірної Вірменії та вся команда, 21 вересня. Хочу підтримати їх. Є такий вираз – вони потрапили під ковзанку. Під наш каток.

Ігнатенко? Не люблю виділяти одного гравця.  Футбол – це командний вид спорту. Гол, як і помилка, це ланцюг дій.  Він молодець, рухаємось далі.

Щодо складу на матч із Шотландією, я тренер, я ризикую. Яким буде склад – я ще подумаю. Я не боюся критики, така в мене посада. Для мене ця критика була дуже важкою спочатку, а зараз я все розумію. А за складом – не скажу.

Читайте також: Людям з паспортом Росії не продавали квитки на матч Вірменія - Україна

Я не здивований таким результатом. Дуже добре, що після такого хворобливого ураження хлопці все зрозуміли та виконали. Я їм дуже вдячний. Це чисто їхня перемога. Як тренеру мені дуже приємно, що не опустили руки, вийшли і все виконали. Це заслуга хлопців та дівчат. Молодці.

У мене в збірній немає головних гравців, у нас єдиний колектив. Не може бути у збірній перший та другий склад. Вийшли хлопці – і не підвели.  Хоча було тяжко. Багато хлопців не мають ігрової практики в клубах, я заспокоїв їх і довірився. А вони усі виконали.

Ми ще у грі та хочемо реваншу. А як воно вже вийде? Це спорт. Але ми хочемо обіграти Шотландію. Зробимо все можливе для цього. Але це спорт – ми не знаємо як воно буде.

Дякую Вірменії за те, як нас тут прийняли. Ми жили в готелі, з тренуваннями не було проблем – дуже добре. Дякую. І бажаю, щоб у вас не було війни", – сказав Петраков на післяматчевій прес-конференції.

Нагадаємо, наступний матч національна команда України проведе проти Шотландії 27 вересня.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Олександр Петраков

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK