Віцепрезидент Кривбасу висловився про майбутнє Вернидуба на посаді тренера

Представник керівництва клубу оцінив перспективи спеціаліста на чолі команди.
2022 г., 1 жовтня, 10:57
Юрій Вернидуб / fckryvbas.com
Юрій Вернидуб / fckryvbas.com

Віцепрезидент Кривбасу Артем Гагарін спростував чутки про те, що головний тренер команди Юрій Вернидуб може бути звільнений у разі поразки від Зорі в найближчому матчі чемпіонату України.

"Щоразу, читаючи щось подібне, розумію, що напевно не варто реагувати. Хоча, якщо це людина написала, і не одна, значить, у суспільства є запит. Може ми десь в інформаційному полі недопрацьовуємо? Тому, я все ж таки відповім!

Це точно не останній матч Вернидуба! Ніхто в Кривбасі навіть гіпотетично не розглядає гру із Зорею в цьому контексті. Це просто черговий поєдинок чемпіонату, черговий крок на нашому довгому шляху.

Читайте також: Кривбас оформив трансфер новачка з Кот-д'Івуару

Зараз є повна довіра до Юрія Миколайовича з боку керівництва клубу, повне розуміння, що ми робимо, куди рухаємось, як розвиваємось та яких цілей ми хочемо досягти. Ці цілі не змінювалися - ми будуємо новий футбольний клуб Кривбас. Попри всі труднощі!" - написав Гагарін у своєму Instagram.

Нагадаємо, що Кривбас після чотирьох зіграних матчів посідає 15-е місце у турнірній таблиці української Прем'єр-ліги, набравши лише одне очко. При цьому криворізька команда залишається єдиною, яка ще не забивала в нинішньому чемпіонаті.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK