"Це моє подвір'я, яке обстріляло ворог": Сидорчук - про обстріл Запоріжжя

Українець не стримав емоцій від жахливих наслідків ракетного удару.
2022 г., 6 жовтня, 13:52
Сергій Сидорчук / Getty Images
Сергій Сидорчук / Getty Images

Футболіст збірної України та Динамо Сергій Сидорчук прокоментував ракетний обстріл російськими військами житлових будинків у Запоріжжі. Внаслідок обстрілу загинула жінка, а кілька людей перебувають під завалами.

Українець у Instagram опублікував пост, у якому згадав Ілона Маска.

"Це мій двір. Чи так я уявляв собі його у майбутньому, коли ходив тут малим щодня? Я мріяв, що у 2022 році тут будуть хмарочоси, супергерої й електрокари. Хмарочосів нема, бо все руйнується ворогом. Але будуть, коли ми переможемо та відбудуємо усе. Супергерої є. Це наші ЗСУ. Та електрокари. Попри затуманення розуму у їх виробника. Хоча я б хотів, щоб і він побачив ці кадри сьогодні".

Читайте також: Кличко емоційно відреагував на рішення IBA скасувати усунення російських боксерів

"І в момент, коли ранок починається з жахливих новин та фото рідних місць, я бачу, як представники країни-вбивці повертаються у бокс. Спорт поза політикою? Серйозно? Я б теж дуже хотів бути поза політикою. І думав колись, що був. Це дуже зручно. До першої сирени, до перших сліз твоєї дитини, бо їй страшно, до першої ракети над головою та першої ракети у твоєму дворі. Запоріжжя, серце болить", - написав Сидорчук.

Раніше повідомлялося, що Лунін і Федотов одержали унікальні нагороди від Marca.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK