Шахтар - Динамо: де дивитись матч 16.10.2022 чемпіонату України

Команди зустрінуться у матчі сьомого туру чемпіонату України-2022/23. Дізнайтеся, де дивитися цей поєдинок, а також місце та час його проведення.
2022 г., 16 жовтня, 08:30
Шахтар - Динамо / dynamo.kiev.ua
Шахтар - Динамо / dynamo.kiev.ua

У неділю, 16 жовтня, у рамках сьомого туру Української Прем'єр-ліги сезону-2022/23 донецький Шахтар зіграє з київським Динамо.

Через війну, яку РФ розв'язала на території України, головне українське протистояння пройде не у Києві, а на заході країни.

Цікавий факт, що жоден з грандів українського футболу перед очним протистоянням не займає першого місця в турнірній таблиці. Шахтар в п'яти перших поєдинках одержав чотири перемоги і лише в дебютному матчі зіграв в нічию, що дозволяє їм бути другими одразу після Дніпро-1.

У Динамо ситуація набагато гірша. Команда Мірчі Луческу посідає восьму сходинку, вони двічі програли на старті сезону і навіть перемога над "гірниками" не дозволить наздогнати донецьку команду.

Де дивитися матч Шахтар - Динамо

На ISPORT буде доступна текстова трансляція матчу Шахтар – Динамо, де можна буде дивитися і стежити за подіями, що відбуваються в цьому поєдинку. Коментувати матч буде наш редактор Дмитро Данець. Стартовий свисток поєдинку заплановано на 17:00 за київським часом.

Крім того, в Україні центральний матч туру у прямому ефірі транслюватиме телеканал Setanta Sports, який доступний як на однойменній ОТТ-платформі, так і на інших медіасервісах, що працюють в Україні. Нагадаємо, що саме цей канал було названо офіційним транслятором чемпіонату України, та згодом влада держави назвала власниками прав на трансляції футбольні клуби, а не УПЛ.

На жаль, подивитися поєдинок наживо, перебуваючи на трибунах, наразі неможливо через загрозу зі сторони окупантів.

Де відбудеться матч Шахтар - Динамо?

Попередньо поєдинок має відбутися у Львові на Арені Львів. Однак місце та дата проведення все ще можуть змінитися.

Так, головний тренер "біло-синіх" Мірча Луческу заявив, що його клуб запропонував перенести цю зустріч до Варшави чи Кракова, де обидва колективи проводять матчі єврокубків, або ж перенести львівську гру на один день та на інший час.

Читайте також: Шахтар – Динамо Київ: прогноз на матч 16.10.2022

Минулого сезону, до того моменту, поки чемпіонат не було зупинено, а потім достроково завершено через воєнне вторгнення РФ, команди встигли провести одну очну зустріч.

Тоді, 3 жовтня 2021 року, на НСК Олімпійський клуби не порадували голами вболівальників, які прийшли на стадіон, розписавши нульову нічию. При цьому команди завдали лише трьох ударів у площину за всі 90 хвилин (усі удари на рахунку киян).


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK