Шахтар - Динамо 3:1 як це було

Команди зустрінуться в поєдинку української Прем'єр-ліги-2022/23. Стеж за подіями цього протистояння в онлайн-трансляції на ISPORT.ua.
2022 г., 16 жовтня, 16:50
Шахтар - Динамо: онлайн трансляція матчу / ФК Шахтер Донецк
Шахтар - Динамо: онлайн трансляція матчу / ФК Шахтер Донецк

У неділю, 16 жовтня, донецький Шахтар зустрінеться з київським Динамо в центральному матчі сьомого туру української Прем'єр-ліги сезону-2022/23.

Розв'язана росіянами повномасштабна війна проти України не дозволить "гірникам" прийняти команду Мірчі Луческу в Києві, де вони проводили свої домашні матчі останнім часом, через що головний поєдинок в українському футболі буде зіграний на заході країни.

Матч Шахтар - Динамо відбудеться у Львові на Арені Львів без глядачів, тому переглянути Live трансляцію можна буде тільки за допомогою телевізора чи іншого девайсу. Стартовий свисток у зустрічі пролунає о 17:00 за київським часом.

Головним арбітром на принципове протистояння між донецькою та київською командами було призначено Катерину Монзуль. Майбутній поєдинок стане єдиним у сьомому турі УПЛ, під час якого працюватиме система VAR.

Дивитися онлайн-трансляцію матчу Шахтар - Динамо

На ISPORT трансляція матчу Шахтар - Динамо буде доступна у цій новині 16 жовтня і розпочати дивитися її онлайн можна з 17:00 за Києвом. Онлайн трансляція буде проходити безкоштовно і будь-хто може приєднатися.

Окрім того, в Україні центральний поєдинок сьомого туру УПЛ у прямому ефірі транслюватиме телеканал Setanta Sports, доступний як на однойменній платформі ОТТ, так і на інших медіасервісах, що працюють в Україні.

Наразі Шахтар, маючи у своєму активі 13 очок, посідає друге місце у турнірній таблиці української Прем'єр-ліги. Донецька команда відстає від лідируючого у чемпіонаті Дніпра-1 на два бали. Динамо в останніх турах почало поступово підніматися після провального старту в українській першості та зараз перебуває на восьмій позиції, набравши дев'ять пунктів.

Востаннє Шахтар та Динамо зустрічалися між собою ще у першому колі УПЛ минулого сезону. Тоді, до зупинки чемпіонату через повномасштабне російське вторгнення в Україну, принципові суперники 3 жовтня 2021 року в Києві на НСК Олімпійський завершили поєдинок нульовою нічиєю. Також трохи раніше, наприкінці вересня, "гірники" взяли гору над опонентом у матчі за Суперкубок України, розгромивши "біло-синіх" із рахунком 3:0.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK