Шахтар – Динамо Київ: прогноз на матч 16.10.2022

Команди зустрінуться у сьомому турі чемпіонату України-2022/23. Дізнайся, у кого із суперників більше шансів на перемогу на ISPORT.ua.
2022 г., 15 жовтня, 11:35
Шахтар - Динамо / ФК Шахтер Донецк
Шахтар - Динамо / ФК Шахтер Донецк

У рамках чергового туру чемпіонату України відбудеться центральний матч УПЛ - Донецький Шахтар зіграє з київським Динамо.

Поєдинок відбудеться у неділю, 16 жовтня, і розпочнеться о 17.00 за київським часом. Відбудеться зустріч у Львові (Україна) на стадіоні Арена-Львів.

Поєдинок команд завжди цікавий і завжди важливий, адже між собою зустрічаються головні клуби України. Шахтар, у разі перемоги, вийде на перше місце у чемпіонаті, а Динамо, якщо виграє, продовжить гонку за чемпіонство.

Коефіцієнт та ставки на матч сьомого туру УПЛ Шахтар - Динамо 16 жовтня

У турнірній таблиці чемпіонату України Шахтар йде на другому місці, маючи 13 очок після п'яти зіграних турів. Щодо Динамо, то у команди Мірчі Луческу дев'ять очок за п'ять матчів.

Експерти та аналітики змогли виділити фаворита цього матчу – донецький клуб, який має найкращу форму на даний момент, робить їх претендентом на перемогу.

Прогноз букмекерів на матч Шахтар - Динамо

  • Перемога Шахтаря: 2,20
  • Нічия: 3,65
  • Перемога Динамо: 315

Цікаво також і те, що букмекери прогнозують гольову гру. Якщо вас цікавлять ставки, на те, що обидві команди заб'ють, то на це можна поставити з коефіцієнтом - 1,55. Примітно, що коефіцієнт на голи у другому таймі досить привабливий - 1,84 на те, що ТБ 1,5.

Найочікуванішим рахунком цього матчу аналітики вважають нічийний результат із рахунком 1:1. Коефіцієнт із цього приводу дорівнює близько 7,9.

Статистика протистояння Шахтаря та Динамо

Українське дербі - одна з найцікавіших подій в Україні. Між собою команди провели вже 194 матчі, враховуючи ігри в СРСР.

Команди зіграли чимало важливих матчів, зустрічалися вони не лише в українських турнірах, а й у єврокубках. За цей час статистика протистояння:

Шахтар - Динамо
58    Перемоги    80
56         Нічиї      56
224        Голи       261

В останньому офіційному поєдинку між цими командами було зафіксовано нульову нічию в рамках чемпіонату України.

Динамо - Шахтар 0:0

Динамо: Бущан – Кендзера (Тимчик, 86), Забарний, Сирота, Караваєв – Сидорчук, Буяльський (Гармаш, 86), Шапаренко – Де Пена, Вітіньо (Шкурін, 86), Циганков

Шахтар: П'ятов – Додо, Кривцов, Марлон, Матвієнко – Майкон, Степаненко (Маркос, 65) – Марлос (Тете, 65), Патрік, Соломон (Сікан, 65) – Педріньо.

Попередження: Шапаренко - Марлон, Кривцов, Сікан, Тете

На тижні донецький Шахтар виступав у рамках Ліги чемпіонів, де йому вдалося показати гідну гру та відібрати очки у Реалу. "Гірники" були близькі до перемоги, але у компенсований час пропустили, що дозволило Реалу зіграти внічию – 1:1.

Київське Динамо провело поєдинок у Лізі Європи, де продовжує програвати. "Біло-сині" мінімально поступилися Ренну, що є вже четвертою поразкою у турнірі. Шанси на вихід до Ліги конференцій – примарні.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK