Дніпро-1 на останніх секундах вирвав перемогу у Руху, який грав вдев'ятьох

При цьому львів'яни стали першими, хто зумів відзначитись у воротах дніпрян у нинішньому сезоні.
2022 г., 16 жовтня, 17:12
Рух - Дніпро-1 / СК Днепр-1
Рух - Дніпро-1 / СК Днепр-1

У неділю, 16 жовтня, відбувся матч сьомого туру Української Прем'єр-ліги, в якому львівський Рух приймав у гостях лідера чемпіонату Дніпро-1. Зустріч завершилася вольовою перемогою дніпрян із рахунком 2:3.

У середині першої половини господарі поля вийшли вперед завдяки Олексію Довгому. Однак голом у роздягальню відзначився Артем Довбик, який реалізував пенальті.

На старті другої 45-хвилинки команда Леоніда Кучука знову стала лідером поєдинку - п'ятим голом у сезоні відзначився бразилець Таллес. А після цього моменту для Руху почався жах.

Спочатку за другу жовту з поля було вилучено Віталія Романа, після чого миттєво гості відігралися зусиллями Олексія Гуцуляка. Але і на цьому все не закінчилося: Денис Слюсар наслідував поганий приклад свого одноклубника, також отримавши друге для себе попередження.

Залишившись вдев'ятьом господарі поля стали захищати нічийний результат, чого їм не вдалося зробити - на останніх секундах зустрічі три очки для своєї команди вирвав Сергій Логінов, який вийшов на заміну.

Команда Олександра Кучера вперше цього сезону пропустила, причому двічі. Але при цьому вона залишається єдиною, хто ще не втрачав очок.

Рух - Дніпро-1 2:3
Голи: Довгий, 30, Таллес, 52 - Довбик, 45+1 (пен.), Гуцуляк, 59, Логінов, 90+5.

Рух: Паньків, Дідик, Слюсар, Довгий, Роман, Лях, Климчук, Бойчук (Карабін, 90+2), Таллес (Мисик, 65), Сапуга, Соломон (Рунич, 88).

Дніпро-1: Валеф, Горбунов, Сарапій, Сваток, Адамюк (Назаренко, 55), Громов (Танчик, 55), Бабенко, Піхальонок (Логінов, 87), Рубчинський (Когут, 76), Гуцуляк, Довбик.

Попередження: Роман, Слюсар – Сваток, Адамюк, Бабенко, Назаренко.

Вилучення: Роман (друга жовта), Слюсар (друга жовта).


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK