Шахтар у видовищному матчі обіграв Динамо

Донецький клуб продовжує йти у чемпіонаті без поразок.
2022 г., 16 жовтня, 18:52
Шахтар виявився сильнішим за Динамо / ФК Шахтер Донецк
Шахтар виявився сильнішим за Динамо / ФК Шахтер Донецк

У рамках центрального матчу сьомого туру чемпіонату України Шахтар у Львові приймав Динамо Київ.

На старті першого тайму команди придивлялися одна до одної, особливо не створюючи моментів. Незважаючи на спокійний старт, Катерина Монзуль показала три жовті картки у перші хвилини, адже футболісти грубо грали та зривали контратаки.

Динамо більше володіло м'ячем, але Шахтар швидше атакував за рахунок проривів Мудрика та Зубкова. Саме Олександр став тим, хто першим відкрив рахунок у цій зустрічі. Мудрик подав із кутового, Траоре перевів на далеку штангу, де Зубков точно пробив.

Динамо атакувало, більше тримало м'яч, але всі їхні спроби ударів були спокійними, адже Трубін без нервів та напруження відбивав удари. В обороні ж кияни не догравали і не завжди встигали, що призвело до пенальті: Траоре пробив після подачі, Мудрик увірвався на підбір, проте Тимчик сфолив. Траоре підійшов до м'яча, але реалізувати пенальті не зумів – Нещерет потягнув удар з пенальті.

Старт другого тайму видався особливо яскравим. Циганков виконав подачу до штрафного майданчика, де Ванат головою забив у ворота Шахтаря. Пройшло буквально хвилин і донецькій команді вдалося знову вийти вперед - Мудрик здійснив сольний прохід, результатом чого став гол.

Гра трохи заспокоїлася, але адреналін на полі ні, – Забарного в середині другого тайму було видалено за фол останньої надії проти Сікана. Варто зазначити, що сам Ілля був винен у епізоді, адже не зумів прийняти м'яч.

Буквально кілька хвилин і Шахтар збільшив свою перевагу – Мудрик вийшов на вільний простір флангом, віддав на Сікана, який і вразив порожні ворота. Наприкінці Динамо намагалося змінити рахунок на табло, але створити в атаці в меншості нічого не зуміло.

У турнірній таблиці чемпіонату України Шахтар йде на другому місці, маючи після шести ігор 16 очок. Динамо ж розташовується на дев'ятій позиції із 9 балами.

Шахтар — Динамо Київ 3:1
Голи: Зубков, 29, Мудрик, 48, Сікан, 74 — Ванат, 46

На 45-й хвилині Лассіна Траоре (Шахтар) не забив пенальті (воротар).

Шахтар: Трубін — Конопля, Бондар, Матвієнко, Михайліченко — Степаненко (Назаренко, 76) — Зубков, Бондаренко, Судаков (Джурасек, 81), Мудрик — Траоре (Сікан, 58).

Динамо Київ: Нещерет — Тимчик (Кабаєв, 64), Забарний, Сирота, Вівчаренко (Дубінчак, 64) — Буяльський, Сидорчук, Шепелєв — Циганков, Ванат (Гармаш, 64), Караваєв (Кендзьора, 87).

Попередження: Михайліченко, Конопля, Сікан, Степаненко, Петряк — Вівчаренко, Ванат

Вилучення: Забарний, 69


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK