"Неймовірні помилки": Луческу озвучив причини поразки Динамо в матчі з Шахтарем

Наставник київської команди проаналізував чергову невдачу своїх підопічних.
2022 г., 17 жовтня, 07:58
Мірча Луческу / ФК Динамо Киев
Мірча Луческу / ФК Динамо Киев

Головний тренер Динамо Мірча Луческу прокоментував поразку з рахунком 1:3 від Шахтаря в матчі сьомого туру української Прем'єр-ліги.

"Шахтар заслужив на цю перемогу, яка відбулася на тлі наших неймовірних помилок. Шахтар виглядав свіжішим, грав на інших швидкостях. Ми не могли піднятися на цей рівень швидкості, поступалися в цьому компоненті супернику.

Гра була рівною до певного моменту, поки ми не прогаяли суперника на кутовому, коли пропустили перший гол. Подібне повторилося під час іншого кутового і в епізоді коли був призначений пенальті. Відсутність концентрації уваги під час стандартів дозволила супернику забити м'яч та заробити пенальті. Руслан - молодець, що витягнув цей м'яч.

Читайте також: Шахтар у видовищному матчі обіграв Динамо

Початок другого тайму був вдалим для нас, ми забили хороший гол, але відразу, буквально за хвилину, пропустили випад суперника. Судаков протягнув м'яч, Мудрик увірвався в середину... Це те, про що я казав, те, що він робить добре. Мало бути підстрахування партнерів. У першому таймі ми чудово справлялися з цими проходами Мудрика, а в другому не встежили, і він забив гол. Потім швидко трапилося вилучення і третій м'яч, також на тлі наших помилок. Довгий пас, який мав прочитати і воротар, і захисники. Помилки призводять до голів, а голи приносять перемогу.

Усі ці помилки, за які нас покарав суперник, для мене неприпустимі. Незрозуміло, як Забарний міг так обробляти м'яч. Нічого небезпечного епізод не віщував, треба було зіграти просто, а він відпустив м'яч. Напевно, арбітри могли обмежитися і жовтою карткою, бо, здається, ще один наш гравець знаходився трохи нижче. Але суперник використав свій шанс, і наш гравець був вилучений.

Після другого голу Шахтар контролював хід матчу, а ми поспішали, метушилися, до того ж залишилися в меншості. Я не бачив впевненості у діях своїх підопічних", - наводить слова Луческу офіційний сайт Динамо.

Нагадаємо, на ISPORT доступно відео голів і огляд матчу Шахтар - Динамо (3:1).


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK