Стала відома група молодіжної збірної України на Євро-2023

Підопічні Руслана Ротаня дізналися суперників, із якими їм доведеться зіграти на груповому етапі фінальної частини турніру.
2022 г., 18 жовтня, 20:00
Руслан Ротань та молодіжна збірна України / УАФ
Руслан Ротань та молодіжна збірна України / УАФ

У вівторок, 18 жовтня, у румунському Бухаресті відбулося жеребкування групового етапу майбутнього молодіжного чемпіонату Європи-2023.

Після того, як збірна України U-21 у плей-офф у двоматчевому протистоянні обіграла однолітків зі Словаччини (2:3, 3:0), наша збірна посіла місце у четвертому кошику.

За підсумками жеребкування команда під керівництвом Руслана Ротаня потрапила до групи B, де зіграє з командою-господаркою турніру Румунією, а також з Іспанією та Хорватією, повідомляє офіційний сайт УАФ.

Фінальна частина чемпіонату Європи пройде з 21 червня до 8 липня 2023 року. За регламентом турніру, з кожної з чотирьох груп до чвертьфіналу вийдуть по дві найкращі команди.

Читайте також: Матч Динамо - Металіст перенесено на невизначений термін

Матчі Євро-2023 прийматимуть по чотири стадіони Румунії та Грузії. Матч-відкриття пройде у Румунії, а фінал – у Грузії. Три найкращі команди турніру (крім Франції та Англії) матимуть право брати участь на Олімпійських іграх 2023 року.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK