Минай - Шахтар: де дивитися матч 22.10.2022 чемпіонату України

Команди зустрінуться в матчі 9-го туру української Прем'єр-ліги-2022/23. Дізнайтеся на ISPORT, де дивитися цей поєдинок, а також місце та час його проведення.
2022 г., 20 жовтня, 10:45
Минай - Шахтар: де дивитися матч / ФК Шахтер Донецк
Минай - Шахтар: де дивитися матч / ФК Шахтер Донецк

У суботу, 22 жовтня, донецький Шахтар у рамках дев'ятого туру української Прем'єр-ліги сезону-2022/23 зіграє на виїзді проти Минаю.

Поєдинок чемпіонату України відбудеться в селі Минай на однойменному домашньому стадіоні місцевої команди. Стартовий свисток у зустрічі пролунає о 13:00 за київським часом.

Наразі Шахтар і Минай розділяють у турнірній таблиці української Прем'єр-ліги десять очок. Донецький клуб, набравши 19 пунктів у семи зіграних матчах, посідає друге місце і поступається лідируючому Дніпру-1 лише за додатковими показниками. Минай розташувався у середині турнірної таблиці. Закарпатська команда йде на дев'ятій позиції, маючи у своєму активі дев'ять балів після восьми поєдинків.

Де дивитися матч Минай - Шахтар

В Україні матч дев'ятого туру української Прем'єр-ліги в прямому ефірі транслюватиме телеканал Setanta Sports, доступний як на однойменній ОТТ-платформі, так і інших медіасервісах, що працюють в Україні.

Загалом у своїй історії Минай та Шахтар зустрічалися тричі, і всі поєдинки відбулися в рамках чемпіонату України. Перевага в особистих зустрічах на боці донецької команди: "гірники" здобули дві розгромні перемоги (5:1 та 4:0), а ще одна зустріч завершилася нічийним результатом (1:1).

Джерело: ФК Шахтер Донецк

Де відбудеться матч Минай - Шахтар?

Поєдинок буде зіграний у селі Минай на арені Минай, збудованій у 2018 році та місткість якої складає 1312 осіб. Утім, матч пройде без глядачів в умовах воєнного стану та постійної загрози з боку країни-агресора.

Востаннє Минай та Шахтар зустрічалися між собою ще наприкінці серпня 2021 року в матчі шостого туру минулого розіграшу УПЛ. Тоді поєдинок в Ужгороді завершився внічию 1:1. Матч другого кола не відбувся через зупинку чемпіонату після повномасштабного російського вторгнення в Україну.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK