"Поразка збила нас із пантелику": Луческу назвав причину провальних результатів Динамо

Тренер киян оцінив виступ своєї команди в нинішньому сезоні.
2022 г., 30 жовтня, 21:26
Мірча Луческу / Getty Images
Мірча Луческу / Getty Images

Головний тренер Динамо Мірча Луческу після перемоги над Кривбасом (3:1) у матчі чемпіонату України проаналізував, чому до цього команда демонструвала невдалі результати.

За словами румунського фахівця, причиною спаду став виліт із кваліфікації Ліги чемпіонів, який підкосив його підопічних психологічно.

"Я просив гравців почати з чистого аркуша, забути про єврокубкові ігри та всі труднощі. У Лізі Європи у нас сильна група: Фенербахче йде на першому місці в чемпіонаті, Ренн бореться за другу позицію. Але ми - професіонали, і маємо повернутися до гри, яку показували, адже від нас чекають результату та гарної гри. Тому просив хлопців переступити через проблеми та виглядати сьогодні інакше.

Ми мали помилки, пов'язані з логістикою: напевно, краще було залишитися в Лодзі та продовжувати підготовку там, щоб менше переїжджати. Ми грали на рівних у програному матчі з Бенфікою - зараз ця команда демонструє дуже високий рівень і громить усіх у чемпіонаті. Ми вірили, що зможемо здолати Бенфіку у кваліфікації Ліги чемпіонів, і ця поразка збила нас із пантелику. Думаю, що наш спад значною мірою був пов'язаний саме з вильотом із Ліги чемпіонів.

Хочеться сподіватись, що проблеми залишаться позаду. Ми непогано виглядали у всіх іграх, контролювали м'яч. Але те, які "подарунки" ми робили суперникам у Лізі Європи, лише додавали негативу. Допущені помилки били по команді психологічно, призводили до відсутності концентрації в ігрових моментах. Важко впоратися, коли ти чекаєш на підтримку та допомогу, а отримуєш лише критику. Я просив гравців дослухатися до моїх оцінок, а не до оцінок преси", - цитує Луческу офіційний сайт Динамо.

Нагадаємо, що після нічиєї 3:3 з кіпрським АЕКом у п'ятому турі групового етапу Ліги Європи Динамо втратило всі шанси на вихід навіть у плей-офф Ліги конференцій.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK