Інгулець оголосив про відставку Лавриненка з посади головного тренера

Незадовільні результати команди цього сезону змусили керівництво клубу піти на серйозний крок.
2022 г., 13 листопада, 19:52
Сергій Лавриненко
Сергій Лавриненко

У неділю, 13 листопада, в рамках 13-го туру Української Прем'єр-ліги зійшлися харківський Металіст 1925 та Інгулець. Зустріч завершилася вольовою перемогою харків'ян із рахунком 2:1.

Після матчу президент Інгульця Олександр Поворознюк ухвалив рішення зняти з посади головного тренера Сергія Лавриненка.

"Хочу висловити щирі слова подяки за багаторічну працю та значний внесок у розвиток ФК "Інгулець" Сергію Лавриненку. Я ціную й поважаю його, як професіонала та просто чудову людину".

"Дякую йому за віддачу та старання. Але футбол - це завжди емоції та терпіння! Але терпіння колись закінчується. Я думаю, не тільки в мене, а і в усіх вболівальників клубу".

"Тому, я прийняв рішення - попрощатися з Сергієм Лавриненком і дати змогу проявити себе новим, перспективним людям", - йдеться у заяві на офіційному сайті клубу.

"Тож усі наступні ігри футболістів тренуватиме в.о. тренера Младен Бартулович. Усі деталі повідомлю найближчим часом. Футбол має бути віддушиною для нас у такі складні часи, тож працюймо на перемогу".

Нагадаємо, що Сергій Лавриненко очолював Інгулець із серпня 2016 року. Після 11-ти зіграних турів сезону-2022/23 команда з Петрово йде на передостанньому місці, набравши всього сім очок.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK