Мудрик: Дізнавшись свою ціну, я був не те, що здивований – я був шокований.

Вінгер Шахтаря переконаний, що ціну за нього надто завищили.
2022 г., 16 листопада, 17:52
Михайло Мудрик / Getty Images
Михайло Мудрик / Getty Images

Михайло Мудрик прокоментував інтерв'ю Сергія Палкіна The Athletic, де той назвав ціну у 100 млн євро за вінгера. Гравець Шахтаря зізнався, що вважає, що за таку ціну йому будуть зачинені двері в європейські топ-клуби.

Михайло розказав, що знав про інтерес до нього від деяких клубів ще влітку, і знав, що керівництво клубу відмовилось його відпускати. Тоді він прийняв це нормально, оскільки вважав, що вони точно знають, як буде краще для нього.

Але останні новини буквально шокували гравця. Мудрик впевнений, що жоден клуб у світі не віддасть таку суму за гравця з українського чемпіонату.

“Розумієте, я з усією повагою ставлюся до УПЛ, але кожен футболіст має мрію, грати в топ-клубі й в топ-лізі – я не виняток. Але я на 100% впевнений, що із чемпіонату України навряд чи куплять гравця за 100 мільйонів. Сергій Анатолійович каже, що настане час. Можливо й так. Але я маю свою думку, що за таку суму цей час прийде не скоро, а може й ніколи” - каже Михайло.

Тим не менш Мудрик підкреслює, що він - справжній професіонал, а тому прикладе всі сили, щоб Шахтар досяг потрібних результатів в Прем’єр-лізі та Лізі Європи.

Раніше з’являлась інформація, що лондонський Арсенал зробив Шахтарю офіційну пропозицію по Михайлу у розмірі 60 млн євро.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Шахтар Михайло Мудрик

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK