Йовічевіч: Дніпро-1 чудово виглядає, потужно

Дніпровська команда завдала Шахтарю першої поразки в нинішньому чемпіонаті.
2022 г., 19 листопада, 16:58
Ігор Йовічевіч / ФК Шахтер Донецк
Ігор Йовічевіч / ФК Шахтер Донецк

Головний тренер Шахтаря Ігор Йовічевіч проаналізував поразку від Дніпра-1 (1:2) у центральному матчі 14-го туру української Прем'єр-ліги.

"Ми маємо зараз, після матчу, привітати Дніпро-1 з перемогою. Варто віддати належне: команда чудово виглядає, потужно, з прагматичним футболом, пропонуючи гру в просторі через Довбика з його характеристиками та якістю.

Читайте також: Дніпро-1 здобув вольову перемогу над Шахтарем у центральному матчі туру

Те, що ми задумали, особисто я задумав, не вийшло, і рахунок може дати такий короткий аналіз. Проте ми однаково не хотіли відступати від нашої гри через контроль м’яча: тримати м’яч, витягувати, грати між лініями, загострювати. Але сьогодні вийшло так, що простір, який пропонував Дніпро-1, був ефективнішим, ніж м’яч. Вони використовували простір у контратаках, і це дозволило їм забити два голи.

Ми повинні витримати удар, повинні використати цю поразку та здійснити аналіз. Іще багато турів попереду, багато очок попереду, однак сьогодні вийшло так, що Дніпро-1 забив два м’ячі, й можемо сказати, що заслужив перемогу", - цитує Йовічевіча офіційний сайт Шахтаря.

Нагадаємо, що Дніпро-1 із 35 очками лідирує у турнірній таблиці УПЛ, відірвавшись від Шахтаря вже на вісім балів, але у донецької команди на один зіграний матч менше.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK