Гравець Шахтаря потрапив до ТОП-40 найперспективніших футболістів 2023 року

Тепер український хавбек має виправдати покладені на нього очікування від УЄФА, як раніше це зробив його одноклубник.
2023 г., 4 січня, 09:58
Георгій Судаков / Getty Images
Георгій Судаков / Getty Images

Традиційно щороку УЄФА починає з того, що визначає 40 найкращих молодих футболістів, які мають найяскравіше проявити себе в наступні 12 місяців.

У свіжій опублікованій добірці знайшлося місце півзахиснику донецького Шахтаря Георгію Судакову, який підхопив естафету у свого (поки що) одноклубника Михайла Мудрика.

"Рік тому ми натякали на швидкий прорив Михайла Мудрика, і той блискуче проявив себе в Шахтарі цього сезону, але не можна залишити без уваги і прогрес Георгія Судакова", - йдеться у статті УЄФА.

"Він був гравцем стартового складу у всіх шести матчах групового етапу Ліги чемпіонів, де практично не втрачав м'яч і відзначився двома гольовими передачами".

До цього списку також потрапили Арда Гюлер із Фенербахче (забив Динамо в останньому турі групового етапу Ліги Європи), Гонсалу Рамуш (Бенфіка), Алехандро Гарначо (Манчестер Юнайтед), Хаві Сімонс (ПСВ), ДавІд Фофана (Челсі придбав його у Мольде) Ніко Вільямс (Атлетік) та Ентоні Гордон (Евертон).

Все йде до того, що починаючи з другої частини сезону Мудрик і Судаков більше не будуть представниками одного колективу. Крім Арсеналу, на Михайла активно полює й інший лондонський клуб - Челсі.

Даріо Срна проведе переговори з "синіми", щоб визначити ступінь їхньої зацікавленості в українці.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK