"Залишаю частину своєї душі та серця": прощання Кривцова з Шахтарем

Український захисник залишає команду, де провів неповні 13 років.
2023 г., 31 січня, 23:45
Сергій Кривцов / ФК Шахтер Донецк
Сергій Кривцов / ФК Шахтер Донецк

Сергій Кривцов – гравець Інтер Маямі. Донецький Шахтар відпустив до Північної Америки захисника, який віддав команді майже 13 років своєї ігрової кар'єри.

У прощальному інтерв'ю прес-службі "гірників" Сергій поділився своїми емоціями від переходу в клуб MLS.

"Ще вчора я знав цю інформацію", - сказав Кривцов. "І був такий підйом емоційний, але сьогодні вранці, як кажуть, сум і туга. Майже 13 років у цій команді, де я залишаю велику частину своєї душі та свого серця. І це емоційно дуже важко".

"Це дуже щасливий етап мого життя. Тут я зробив себе: завдяки клубу, завдяки тренерам, які мене виховували, команді, що завжди підтримувала, завдяки дуже гарному колективу, президенту, менеджменту".

Українець вірить, що незабаром уже в якості фаната він відвідає матч "помаранчево-чорних" на Донбас Арені.

"У цій команді все ідеально! Мабуть, немає у світі такого клубу, де все так розраховано до дрібниць. Я дуже радий, що провів 13 років у такій команді, як Шахтар. Я вірю, що найближчою годиною приїду вже як палкий уболівальник «Шахтаря» на «Донбас Арену» і ще раз побачу цю атмосферу на стадіоні, підтримуючи команду".

"Дуже дякую вболівальникам за підтримку. Тим більше в ці непрості для України часи вони нас підтримують. На жаль, ми зараз не можемо грати для вас на стадіонах через небезпеку, та я вірю, що незабаром ми побачимося і наш стадіон буде заповнений відданими вболівальниками".

Нагадаємо, що Сергій Кривцов став лише шостим українцем, який зіграє у MLS. Раніше до нього у Північній Америці виступали футболісти, які емігрували з України у 1990-х роках.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK