Колишній футболіст зробив заяву з приводу своєї причетності до "п'яних вечірок" у Києві

Магомед Мемешев розповів подробиці гучного скандалу.
2023 г., 3 лютого, 12:25
Магомед Мемешев / Instagram
Магомед Мемешев / Instagram

Колишній нападник тернопільської Ниви Магомед Мамешев поділився подробицями гучного скандалу, який стався в Києві.

У соцмережі опублікували фото та відео з фігурантами алкогольних вечірок, на яких дівчат споюють і знущаються з них, поки ті перебувають у неадекватному стані. Правоохоронці з'явилися з обшуками до винуватців цих розваг. За підсумком шістьом хлопцям вручили повістки, а двом вручили підозри.

У ЗМІ з'явилася інформація, що одним із учасників подібних вечірок став український футболіст - Магомед Мемешев.

21-річний чоловік у Instagram опублікував відео, в якому розповів усі деталі того, що сталося. За словами Мемешева, він не є організатором вечірок, а з'явився до квартири на прохання друга, який просив про допомогу, адже до нього вдиралися.

"Я погодився допомогти, бо був недалеко. Приїхав. Дивлюся, поряд з охоронцем стоїть якийсь мужик. Вони разом зі мною зайшли до ліфту. Той мужик натискає кнопку 14-го поверху, там, де живе Андрій. Я одразу запідозрив що на бандюка цей мужик начебто не схожий, швидше схожий на прокурорського.

Тільки я вийшов із ліфта, він мене хватає під руку, підскакують ще двоє, як виявилося, це були оперативники у цивільному, і кажуть: "Ти хто – організатор чи кришуєшь?". Я їм пояснив ситуацію, що бачив цього Андрія один раз у житті, ні на яких його відео мене немає, бо я там ніколи не був присутнім”.

У результаті сторони домовилися, що фото Мемешева публікувати не будуть, але вийшло інакше.

"Мені виписали повістку і сфотографували мене, але я попросив, щоб фото зі мною нікуди не виставляли, бо я до цієї справи не маю жодного відношення, оперативник підтвердив. Воєнком погодився. А наступного дня в мережі з'явилася моя фотографія.

Усіх хлопців повезли до СІЗО, окрім мене. Щоб ви розуміли, мене навіть не викликали на свідчення. Я не фігурант цієї справи. Я спілкуюся з оперативниками та попрошу їх, щоб мені видали довідку про невинність, щоб її можна було виставити на загальний огляд та припинити ці чутки навколо мене. Мене туди просто притягли, а преса одразу почала про це писати".

Читайте також: Дружина Маліновського прокоментувала скандал за участю чоловіка

Магомед додав, що з'явитися у військкомат, як належить за законодавством.

"Як і належить, завтра з'явлюся у військкомат. У мене є відстрочка, тому що я навчаюсь на третьому курсі в Ізмаїльському державному гуманітарному університеті", - додав Мамешев.

Зазначимо, що підозрюваним загрожує до семи років ув'язнення.

Раніше повідомлялося, що з футболіста Манчестер Юнайтед зняли всі звинувачення.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK