Динамо вперше виграло цього року, розгромивши п'яту команду другого дивізіону Румунії

Підопічні Луческу нарешті спромоглися порадувати своїх шанувальників позитивним результатом, хоч і в спарингу.
2023 г., 3 лютого, 19:44
Динамо розгромило суперника з другого румунського дивізіону / ФК Динамо Киев
Динамо розгромило суперника з другого румунського дивізіону / ФК Динамо Киев

У п'ятницю, 3 лютого, команда київського Динамо провела свій четвертий контрольний матч на тренувальному зборі в Туреччині.

Суперником підопічних Мірчі Луческу в спарингу стала румунська Уніря Деж, яка наразі посідає п'яту сходинку в другому місцевому дивізіоні. І цього разу "біло-сині" нарешті спромоглися здобути позитивний для себе результат, розгромивши опонента з рахунком 5:1 і здобувши тим самим першу перемогу в 2023 році.

Уже на початку матчу Динамо вело з комфортною перевагою завдяки зусиллям Беніто, який до 13-ї хвилини відзначився дублем. А ще до перерви Олександр Тимчик і Владислав Ванат довели рахунок до розгромного.

На другу половину зустрічі "біло-сині" вийшли повністю оновленим складом, і ближче до завершення поєдинку сталася несподівана подія - голом за Динамо відзначився Владислав Супряга, забивши п'ятий м'яч своєї команди. Утім, піти з поля без пропущених кияни не змогли, дозволивши супернику забити на передостанній хвилині основного часу.

Читайте також: Динамо назвало ще двох суперників на тренувальному зборі

Це перша перемога Динамо на тренувальному зборі. Раніше київська команда була розгромлена віденським Рапідом (0:4), поступилася Марібору (0:2) та зіграла внічию з Аустрією Лустенау (2:2).

Динамо - Уніря Деж 5:1

Голи: Беніто, 2, 13, Тимчик, 25, Ванат, 32, Супряга, 83 - Поп, 89

Динамо (перший тайм): Нещерет - Вівчаренко, Боль, Дячук, Тимчик - Сидорчук, Яцик, Царенко, Беніто, Кабаєв - Ванат.

Динамо (другий тайм): Моргун - Караваєв, Попов, Сирота, Дубінчак - Андрієвський, Лонвейк, Волошин, Шепелєв, Діалло - Супряга.

Зазначимо, що свій наступний контрольний поєдинок на зборах у Туреччині Динамо проведе у понеділок, 6 лютого, проти македонської Шкендії.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK