Українські футболісти побили гравців російського Шинника - джерело

Гравці закарпатського клубу не стали сюсюкатися із представниками країни-агресора.
2023 г., 14 лютого, 08:32
Минай / ФК Минай
Минай / ФК Минай

У понеділок, 13 лютого, у турецькому готелі Royal Seginus сталася масова бійка за участю українських та російських футболістів.

Як повідомляє Telegram-канал База, увечері кілька представників команди Минаю підійшли до начальника ярославського шинника з вимогою заспівати гімн України. Функціонер російського клубу відповів на це відмовою, але запропонує вийти на вулицю, щоб розібратися. Співробітники готелю втрутилися в конфлікт, запобігши бійці.

Через пару годин футболісти Миная опинилися в одному ліфті з футболістом шинника і побили його. Коли ліфт приїхав на поверх, то там стояли гравці російського клубу, що спричинило масову бійку.

Читайте також: Коментатор, який назвав Маліновського росіянином, задонатив на підтримку України

У результаті співробітники готелю викликали поліцію та швидку допомогу. Після цього між гравцями та представниками клубів сталося ще кілька дрібних зіткнень.

Керівництво Royal Seginus прийняло рішення про те, що в готелі тепер на постійній основі чергують двоє співробітників поліції та додаткові наряди охорони.

Раніше повідомлялося, що легенди світового футболу взяли участь в турнірі, який проходив у росії, через що були жорстко розкритиковані.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: війна з росією Минай

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK