УАФ: Павелко виконуватиме обов'язки голови до завершення розгляду апеляції

В організації спростували відсторонення функціонера з посади президента.
2023 г., 17 лютого, 15:23
Андрій Павелко
Андрій Павелко

Пресслужба УАФ спростувала інформацію про відсторонення Павелко з посади президента організації.

У заяві наголошується, що рішення печерського суду набуде чинності після завершення розгляду апеляції.

Андрій Павелко продовжує виконувати обов'язки Президента УАФ до набрання відповідним рішенням суду законної сили. Саме такий порядок виконання рішення встановив суддя Печерського суду за підсумками розгляду клопотання прокурора.

Таким чином, до закінчення апеляційного розгляду такої справи Андрій Павелко уповноважений виконувати свої обов'язки на посаді Президента УАФ.

Оскарження ж сьогоднішньої постанови Печерського суду вже направлено до апеляційної судової інстанції. Також розпочато роботу з підготовки позовних заяв до Європейського суду з прав людини.

Зазначене рішення Печерського суду не матиме жодних правових наслідків для діяльності Української асоціації футболу, а тому, очевидно, що спрямоване воно винятково на дискредитацію керівництва асоціації та українського футболу загалом, зокрема, і в очах міжнародної футбольної спільноти напередодні виборів членів Виконкому УЄФА.

Це рішення є абсолютно необґрунтованим і грубо суперечить Статутам УЄФА та ФІФА, які безапеляційно забороняють втручання місцевих судів у роботу національних футбольних організацій.

Поява цього незаконного та юридично безпідставного рішення Печерського суду є чітким підтвердженням того факту, що тиск на керівництво асоціації через підконтрольні правоохоронні органи здійснюється окремими особами штучно в інтересах, зокрема, "країни 404", яка прагне позбавити Україну представництва в УЄФА.

Додамо, що незважаючи на всі прояви тиску та диверсій, президент УАФ Андрій Павелко став єдиним офіційним кандидатом від України на виборах членів Виконкому УЄФА", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Павелка відсторонили від посади президента на місяць.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Андрій Павелко УАФ

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK