Мірошниченко: У тій збірній Тимощук був одним із небагатьох, хто говорив українською

А тепер вибрав гроші й ганьбу.
2023 г., 21 лютого, 16:17
Анатолій Тимощук / Getty Images
Анатолій Тимощук / Getty Images

Колишній прес-секретар збірної України Ігор Мірошниченко заявив, що поведінка Анатолія Тимощука здивувала його більше за все інше.

За словами журналіста, Тимощук був одним із небагатьох, хто в збірній спілкувався українською мовою. Саме тому позиція екс-футболіста стала справжнім сюрпризом.

"Тимощук розчарував, але ще більше здивував. Тимощука я дуже добре пам'ятаю за збірною України. На жаль, так сталося, що в тій збірній України Тимощук був одним із небагатьох, хто говорив українською мовою.

Можу сказати, що крім нього ще говорив українською Єзерський. У тренерському штабі - Андрій Баль. І більше україномовних не було", - згадує Мірошниченко.

Також журналіст висловив упевненість, що екс-гравець "Шахтаря" навряд чи спить спокійно ночами, тому що він обрав гроші та ганьбу. А гроші ніколи не принесуть йому щастя.

"Він вибрав гроші й ганьбу. Гроші не принесуть йому радості, а ганьба залишиться з ним назавжди. Він заплямував себе, свою сім'ю і клеймо зрадника - це найгірше, що може бути. Я думаю, що він точно не спить спокійно. Упевнений, що гроші, які він вибрав, не принесуть йому щастя в житті", - цитує Мірошниченка Український футболл.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Анатолій Тимощук

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK