Ванат: Я не бачив у жодному топ-чемпіонаті, аби жінки судили чоловічі ігри

Форвард вирішив пошукати винуватих.
2023 г., 5 березня, 13:10
Владислав Ванат / fcdynamo.kiev.ua
Владислав Ванат / fcdynamo.kiev.ua

Нападник Динамо Владислав Ванат прокоментував минулий матч проти Інгульця, де кияни програли з рахунком 0:2.

Форвард визнав, що команда не показала належної гри, але при цьому сильно розкритикував суддівство в матчі. Нагадаємо, що головним суддею зустрічі була Катерина Монзуль.

"У нас не було моментів попереду. До того ж, ми пропустили дурний гол, я вважаю. Це нас трохи надломило. У моєму моменті воротар Інгульця врятував свою команду, тому це мав бути кутовий. Я підняв трохи м'яч і він його зачепив. Загалом, я не бачив у жодному топ-чемпіонаті, щоб жінки судили чоловічі ігри. У нас це є, і чомусь дуже часто саме в матчах Динамо.

Я не бачив гри рукою, тому що був далеко. У принципі, ми знали, що вони гратимуть на контратаках. Так і вийшло, плюс у нас вийшов провал. Але це насамперед заслуга Інгульця", - наводить слова гравця прес-служба Динамо.

Цікаво, що після поразки Монзуль також розкритикував і головний тренер киян Мірча Луческу.

Також Ванат прокоментував дебюти Волошина, Царенка та Дячука. За словами Владислава, хлопцям потрібно дати час, щоб вони звикли до гри за Динамо в рамках українського чемпіонату.

"Спочатку їм буде важко. В орендах вони грали інакше, а тепер їм треба перебудовуватися на те, що ми весь час граємо з м'ячем, їм для цього потрібен час", - вважає форвард.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK