Зоря - Рух: дивитись онлайн-трансляцію матчу 19-го туру УПЛ

Команди зустрінуться у рамках чемпіонату України. Дивись відео онлайн трансляцію матчу Зоря - Рух на ISPORT.ua.
2023 г., 2 квітня, 15:00
Зоря - Рух / УПЛ
Зоря - Рух / УПЛ

У неділю, 2 квітня, луганська Зоря як номінальний господар поля прийматиме у гостях львівських Рух у рамках 19-го туру Української Прем'єр-ліги.

Колективи підходять до цієї зустрічі у протилежних статусах: поки луганці борються за місце в єврокубках наступного сезону, львів'яни намагаються втекти із зони вильоту.

Матч відбудеться у Києві на стадіоні імені Валерія Лобановського. Стартовий свисток поєдинку заплановано на 15:00 за київським часом.

Дивитися онлайн трансляцію матчу Зоря - Рух

Трансляція матчу Зоря - Рух буде доступна в цій новині 2 квітня і почати дивитися її онлайн можна починаючи з 15:00 по Києву. Онлайн трансляція буде проходити безкоштовно і будь-хто може приєднатися.

В Україні матч 19-го туру Української Прем'єр-ліги між Зорею та Рухом транслюватиметься на каналі Football Hub у YouTube.

Онлайн-трансляція буде доступна 2 квітня у 15:00 по Києву

Попередня зустріч цих двох команд вийшла досить сенсаційною. Львівська команда перемогла свого опонента з рахунком 3:1 завдяки хет-трику Таллеса. Однак, як показав подальший сезон, це скоріше була випадковість.

"Чорно-білі" набрали хід, за рахунок чого зараз посідають третє місце таблиці чемпіонату України. У минулому турі команда Патріка ван Леувена із мінімальним рахунком перемогла київське Динамо.

А от у "жовто-чорних" все йде не так успішно. Команда, яка нещодавно змінила тренера, бореться за виживання: 14 місце та 17 очок в активі (стільки ж у Металіста, що йде 15-м). У 18-му турі львів'яни поступилися лідеру чемпіонату донецькому Шахтарю.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK