Дніпро-1 - Львів: онлайн-трансляція матчу 09.04.2023 20-го туру УПЛ

На ISPORT.ua доступна онлайн-трансляція поєдинку між Дніпром-1 і Львовом в українській Прем'єр-лізі.
2023 г., 9 квітня, 13:50
Дніпро-1 - Львів / upl.ua
Дніпро-1 - Львів / upl.ua

У неділю, 9 квітня, на стадіоні Авангард в Ужгороді Дніпро-1 у статусі господарів прийматиме Львів. Стартовий свисток заплановано на 13:00 за київським часом.

Від цієї битви Давида і Голіафа, мабуть, не варто очікувати сенсацій. Команда Олександра Кучера хоч і страждає від травм, навіть так виглядає на голову сильнішою за свого суперника. Та й Шахтар, який випереджає дніпрян, додає мотивації.

А ось львів'яни хоч і хотіли б заробити три очки в цьому матчі, навряд чи зможуть. Хоча це і буде перша гра під керівництвом нового старого тренера Анатолія Безсмертного, шансів на успіх дуже мало. Краще поберегти сили на матчі з іншими аутсайдерами.

Дивитися онлайн трансляцію матчу Дніпро-1 - Львів

Трансляція матчу Динамо - Минай буде доступна в цій новині 9 квітня і почати дивитися її онлайн можна починаючи з 13:00 за Києвом. Онлайн трансляція відбуватиметься безкоштовно і будь-хто охочий може приєднатися.

В Україні матч 20-го туру Української Прем'єр-ліги між Дніпром-1 і Львовом транслюватиметься на каналі Football Hub в YouTube.

У першому колі чемпіонату Дніпро-1 без проблем розібрався із суперником 3:0, та й загалом за історією особистих зустрічей перевага на боці дніпрян.

Чи зможе несподівано аутсайдер створити сенсацію, а заодно ускладнити Дніпру-1 похід за золоими медалями - ось головне питання майбутнього матчу.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK