"Нічого не втратили": Президент Динамо оцінив продаж Циганкова в Жирону

Ігор Суркіс чекає на більш вигідний перехід гравця з іспанського клубу та половину від суми трансферу.
2023 г., 10 квітня, 14:48
Віктор Циганков / Getty Images
Віктор Циганков / Getty Images

Президент Динамо Ігор Суркіс висловився щодо продажу вінгера Віктора Циганкова, який у січні перейшов у Жирону.

За словами голови "біло-синіх", він вважає цю угоду вигідною, оскільки київський клуб має отримати половину від суми наступного трансферу гравця.

Читайте також: Іспанія любить Циганкова: Ла Ліга у Twitter поділилася відео небезпечного удару українця

"Наскільки болючим було рішення відпустити Циганкова? Я розумів, що він давно хоче піти. Якби не війна, це був би більш цивілізований трансфер. Він скористався тією паузою, що була. Домовився з Жироною, його агенти та батько мали на нього великий вплив. Ми у фінансовому відношенні нічого не втратили. Якщо Циганков добре гратиме, то буде проданий у який-небудь топ-клуб. І у нас є 50% прав.

Із Жирони, де він щотижня на видноті… Глядачі та експерти оцінюють його гру. Це може бути навіть більший трансфер, ніж ми б продали його з Динамо. Хочу наголосити, що до цього зимового вікна не було жодної конкретної пропозиції. У мене совість чиста. Він пішов - це його право. У грошах отримали менше, ніж бажали, але нічого не втратили. Будемо терпіти і чекати, буду за нього вболівати, щоб він вийшов на кращий рівень, і його продадуть. А якщо ні - така його доля і ціна, за яку ми його продали", - сказав Суркіс в інтерв'ю ПРОФУТБОЛ Digital.

Нагадаємо, що в січні Циганков був проданий в Жирону за п'ять мільйонів євро. У складі іспанської команди український вінгер уже провів вісім матчів, відзначившись трьома голами та трьома результативними передачами.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK