Павелко: Матч Дніпро-1 - Металіст привернув увагу комітету етики та чесної гри

Президент УАФ натякнув на договірний характер зустрічі.
2023 г., 3 травня, 21:33
СК Дніпро-1 - Металіст / Getty Images
СК Дніпро-1 - Металіст / Getty Images

Глава УАФ Андрій Павелко поділився думками щодо двох матчів УПЛ, які відбулися сьогодні, 3 травня.

За словами функціонера, незарахований гол Миная в матчі з Шахтарем може вирішити чемпіонство, а матч Металіста і СК Дніпра-1 привернув увагу комітету етики та чесної гри через нетиповий рух ставок.

"Сьогоднішні матчі 24-го туру УПЛ за участю лідерів національного чемпіонату викликали чималий резонанс і серед фахівців, і серед уболівальників. У матчі Шахтар - Минай не було зараховано гол, який може вирішити долю чемпіонату. І цей епізод особливо підкреслює важливість використання системи ВАР у кожному матчі чемпіонату. Зі свого боку матч Дніпро-1 - Металіст привернув увагу Комітету етики та чесної гри через нетипово високий рух ставок.

Вдячний Комітету за швидку реакцію та оперативну зупинку трансляції букмекерських даних у цьому матчі! Комітет арбітрів і Комітет з етики та чесної гри оперативно вивчають ситуацію, що склалася в обох матчах, і найближчим часом дадуть свою оцінку по кожному з них. Fair Play - тільки так повинні проходити всі матчі в Україні! І тільки за таким принципом повинні визначатися переможці в кожному нашому турнірі!

P.S. Контроль за Fair Play - не тільки в УПЛ, а й в інших лігах також!" - заявив Павелко.

Нагадаємо, що Дніпро-1 переміг Металіст] з розгромним рахунком.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK