Чорноморець - Дніпро-1 1:2: огляд матчу та результат гри 07.05.2023

Команда Олександра Кучера здобула три очки та продовжує боротьбу за чемпіонство.
2023 г., 7 травня, 15:09
Чорноморець - Дніпро-1 / УПЛ
Чорноморець - Дніпро-1 / УПЛ

У неділю, 7 травня, в Одесі пройшов матч 25-го туру Української Прем'єр-ліги, в якому зійшлися Чорноморець та Дніпро-1.

Перший тайм команди провели не дуже активно, без забитих голів. Все найвеселіше сталося у другі 45 хвилин.

На старті другої половини одесити вийшли вперед завдяки гарному голу у виконанні Данила Алефіренка, який метрів з 25 перекинув м'яч через Владислава Рибака.

Джерело: УПЛ

Але гості досить швидко відігралися. Артем Довбик отримав м'яч у штрафному майданчику, змістився до лицевої лінії та прострілив назад на Олександра Назаренка, який у дотик переправив м'яч у ворота.

Джерело: УПЛ

А згодом стався найскандальніший епізод усієї зустрічі.

Валентин Рубчинський ще до лінії штрафного намір завдав удару, але махнув повз м'яч і завалився на газон, впавши вже в межах штрафного майданчика. На подив багатьох головний арбітр матчу Дмитро Панчишин вказав на "позначку".

До м'яча, звичайно ж, підійшов Довбик, який не реалізував пенальті, оскільки його удар відбив Євген Паст. Але суддя змусив перебити пенальті, тому що голкіпер під час удару вийшов із лінії воріт. Однак і з другого разу Довбик не переграв Паста.

І все ж таки команда Олександра Кучера вирвала перемогу. На 82-й хвилині Довбик ударом головою замкнув подачу з кутового. Паст хоч і торкнувся м'яча, але не зміг відбити його.

Дніпро-1 продовжує йти другим, скоротивши відставання від Шахтаря до двох очок і збільшивши відрив від Зорі до п'яти при рівній кількості зіграних матчів. Чорноморець у свою чергу посідає 11-те місце із 26 очками в активі.

Статистика матчу Чорноморець - Дніпро-1 25-го туру УПЛ

Чорноморець - Дніпро-1 1:2
Голи: Алефіренко, 53 - Назаренко, 57, Довбик, 82.

Володіння м'ячем: 38% - 62%
Удари: 3 - 16
Удари в площину: 2 - 4
Атаки: 61 - 87

Чорноморець:  Паст - Путря (Штогрін, 88), Салюк, Єрмаков, Брагару - Бадібанга, Васильєв, Демченко - Алефіренко, Кузик (Войтиховський, 88), Авагімян (Хадіда, 82).

Дніпро-1: Рибак - Адамюк (Хайнер, 86), Сваток, Сарапій, Назаренко (Пасіч, 88) - Рубчинський (Когут, 75), Бабенко, Гуцуляк (Підлепенець, 86), Піхальонок, Бланко (Пеглоу, 59) - Довбик.

Попередження: Путря, Брагару, Салюк, Васильєв, Авагімян - Гуцуляк.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK