Шахтар розглядає можливість придбання VAR для УПЛ

"Гірники" незадоволені рівнем суддівства в національній першості.
2023 г., 9 травня, 14:17
Даріо Срна / shakhtar.com
Даріо Срна / shakhtar.com

Шахтар розглядає можливість придбання VAR для всього чемпіонату, про це заявив спортивний директор клубу Даріо Срна.

Хорватський функціонер пояснив, що в клубі незадоволені рівнем суддівства в УПЛ, особливо упередженістю суддів щодо Дніпра-1. 

Саме для того, щоб підвищити рівень суддівства в національному чемпіонаті, Шахтар і думає про купівлю VAR. Клуб переконаний, що важливо зберегти рівність між клубами.

"Сьогодні мені не подобається, як упереджено судять матчі "Дніпра-1". І це також відзначають експерти та журналісти. Тому відповідальних за суддівство в Україні я прошу звернути на це увагу, зробити висновки і покарати тих арбітрів, які припускаються грубих помилок. 

Ми розуміємо фінансові проблеми та складнощі, з якими мають справу організатори змагань. Тому Шахтар розглядає можливість придбання для УПЛ системи VAR, щоб VAR працював на кожному без винятку матчі наступного сезону. Із додатковим VAR буде набагато легше: це дасть змогу унеможливити помилки і прибрати втручання ззовні в роботу суддів. Важливо, щоб усі клуби були в рівних умовах.

Ми хочемо справедливості і боремося за чесність. Хто проти такого підходу, той не заслуговує бути в еліті українського футболу і брати участь у чемпіонаті України. Для всіх мають бути однакові правила. Те, що зараз відбувається із суддівством, мені нагадує свавілля початку 2000-х років. Якщо Шахтар виграє цей чемпіонат, я вам обіцяю, він це зробить чесно. Якщо програє, то тільки в чесній боротьбі. Ми не визнаємо обману і з цим будемо боротися", - наводить слова Срна офіційний сайт.

Нагадаємо, що в останньому турі "Шахтар" втратив очки у матчі з Олександрією.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: УПЛ Шахтар VAR

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK