Дніпро-1 виступив із заявою щодо роботи арбітрів у матчі проти Ворскли

У клубі незадоволені тим, як склався нещодавній матч у чемпіонаті.
2023 г., 25 травня, 13:52
Дніпро-1 / scdnipro1.com.ua
Дніпро-1 / scdnipro1.com.ua

СК Дніпро-1 опублікував на своєму сайті заяву, щодо результату гри проти Ворскли (1:2), а також сумнівного суддівства.

"Вагоме слово VAR. Після неоднозначного пенальті у ворота Дніпра-1 здавалося, що й гру рукою (відставлена у бік, рух назустріч м’ячу) у штрафному Ворскли має оцінювати арбітр. Але Козик так і не дочекався запрошення до монітору (за процедурою сам він не може просити перегляд).

Можливо, головний VARівець Арановський так довго дивився повтори, тому що пригадував своє позбавлення членства у регіональній федерації. Цікаво, чи візьмуть його тепер назад?..

…А давайте порівняємо. Адамюк спершу блокує удар — через VAR призначено пенальті. Танчик спершу грає в м’яч — жовта картка; але ж де штрафний або хоча б кутовий в епізоді з Гуцуляком?! За сутністю моменти схожі — рішення арбітра протилежні, і всі на користь однієї команди. Совпадєніє?

І подібних епізодів у цьому матчі можна знайти ще дуже багато. Такі рішення дуже нервують гравців, тим більше у надважливих іграх. І розрахунок справдився. Той, хто знає та відчуває, зрозуміє, а решті, яка живе у своєму світі, важко щось довести.

Читайте також: Дніпро-1 - Ворскла 1:2 Відео голів і найкращих моментів матчу чемпіонату України

…А давайте пригадаємо. Сарапій у матчі в Олександрії на рівному місці "впійманий" жовтою карткою — дискваліфікація на гру проти Динамо. А тепер ще більш зухвало вибитий із гри інший основний центральний захисник (Сваток без лайки поскаржився не невірно призначений аут), і знову перед ключовим матчем. Знову "совпадєніє"?

Дивний випадок. Одна команда весь матч сидить на чужій половині поля, але до 85-ї хвилини лише саме вона отримує попередження (всього було 6 карток гравцям та одна головному тренеру). Дива, та й годі!..

На Авангарді відбулася зухвала спроба вбити найголовнішу інтригу у чемпіонаті. На жаль, вона майже вдалася. "Майже" — тому що ми, попри все, обіцяємо докласти в наступному турі усіх зусиль, аби її відродити", - йдеться у заяві клуба.

Нагадаємо, у неділю, 28 травня, відбудеться матч 29-го туру УПЛ, у якому Дніпро-1 на виїзді зіграє проти Шахтаря.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Дніпро-1

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK