Ворскла обіграла Шахтар і випередила Олександрію в боротьбі за єврокубки

"Гірники" буквально подарували полтавцям путівку в Лігу конференцій.
2023 г., 4 червня, 17:17
Ворскла - Шахтар / upl.ua
Ворскла - Шахтар / upl.ua

У неділю, 4 червня, відбувся останній тур УПЛ, який відповів на безліч запитань, включно з тим, хто ж стане останньою командою від України в єврокубках.

Полтавська Ворскла приймала вдома донецький Шахтар. "Гірники" вже оформили собі чемпіонство, тому випустили другий склад, подарувавши полтавцям чудові шанси.

І команда Віктора Скрипника сповна скористалася подарованим шансом. Наприкінці першого тайму "гірники" привезли собі пенальті, який без проблем оформив Сефері. А на початку другого тайму Павлюк майже знущально закотив м'яч у ближній кут воріт Пятова.

Наприкінці матчу полтавчани залишилися в меншості, тож Шахтар один м'яч все ж відіграв. Підсумковий рахунок 2:1, і Ворскла обходить Олександрію в турнірній таблиці, ставши останньою українською командою, яка візьме участь у єврокубках.

Ворскла - Шахтар 2:1

Голи: Сефері (пенальті), 37, Павлюк, 50 - Бондаренко, 80


У сусідньому матчі Олександрія, яка боролася з Ворсклою за місце в Лізі конференцій, їздила до Львова в гості до Руху.

Команда Юрія Гури знала, що стоїть на кону, а тому доклали всіх зусиль, щоб виграти цей матч. Однак львів'яни виявилися дуже непоступливим суперником.

Незважаючи на майже повне домінування на полі, Олександрії так і не вдалося розпечатати ворота Паньківа. Львівська команда виконала своє завдання мінімум, відірвавшись від зони плей-офф.

Рух - Олександрія 0:0


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK