Павелко розповів, де збірна України проводитиме домашні матчі

УАФ веде переговори з кількома країнами про те, щоб їхні стадіони прийняли ігри української збірної.
2023 г., 7 червня, 13:29
Андрій Павелко / скриншот
Андрій Павелко / скриншот

Президент Української асоціації футболу Андрій Павелко відповів на запитання про те, де збірна України проводитиме свої домашні матчі у найближчому майбутньому.

За словами Павелка, зараз ведуться переговори з кількома країнами та кількома стадіонами. Остаточне рішення буде ухвалено разом із новим тренером збірної Сергієм Ребровим.

"На кожну гру нашої збірної є певний критерій для цих стадіонів і країн, які на наші ігри стають домашніми. Зараз ми готуємось у Словаччині, у Трнаві. На наступні матчі ми ведемо переговори з різними країнами. Можу трохи відкрити питання: деякі матчі ми можемо провести і в Німеччині, і в Польщі, і в Австрії".

Розглядатимемо всі можливості для наших уболівальників, для нашої команди, для зручності, щоб була підтримка на стадіонах, які в тих матчах будуть для нас домашніми. Дуже багато питань, зокрема питання безпеки. З кожною країною, з якою ми ведемо переговори, ми відпрацьовуємо ці питання щодо наших домашніх ігор".

Джерело: скриншот

Читайте також: Ребров відреагував на потенційне повернення Ярмоленка в Динамо

"Я впевнений, що наші вболівальники з усього світу, Європи, приїжджатимуть на ці ігри та підтримуватимуть нашу команду на стадіонах, щоб передати частинку своєї теплоти та енергії для того, щоб у наших гравців була додаткова мотивація вигравати та грати якомога ефективніше на поле".

"Зараз усі стадіони до кінця року вже відпрацьовуються. Трохи пізніше ми оголосимо всі стадіони, а також прийматимемо рішення з головним тренером, чи буде вибір між декількома стадіонами чи країнами, тому ухвалимо рішення трохи пізніше".

Нагадаємо, що під час прес-конференції також відомі умови особистого контракту Сергія Реброва.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK